.

Чаша от Неръждаема Стомана Пътна Чаша с Капак и дръжка Мини Термос Чаша Изолирано Туризъм Кафеена Чаша Вакуумна Колба Бутилка за Вода(500 мл,червено)

Чаша от Неръждаема Стомана Пътна Чаша с Капак и дръжка Мини Термос Чаша Изолирано Туризъм Кафеена Чаша Вакуумна Колба Бутилка

BGN 13.80

Сума
Налично

Материал : Чаша е изработена от висококачествена неръждаема стомана и полипропилен, сигурна и трайна, и може да се използва в продължение на дълго време.Използвайте този портативен кафеена чаша, за да се уверите, че вашата напитка е дълъг вкус и никакви други вкусове.Размер : 12,5*8,5 см / 15,5*7,5 см; обем на резервоара : 350 мл / 500 мл. Мултифункционалност : може да се използва безопасно чаша за съхраняване на всякакъв вид напитки по време на пътуването, като кафе, чай, вино, уиски, бира, вода, мляко и т.н. на Кафе пътна чаша : Това е преносима пътна чаша, която е много лесна, дори ако тя е пълна с напитки.Капак на тази утайка от чаша е част от който излиза, така че е лесно да се намери дупка, не се търси.Флип капак може лесно да се отваря и заключва.Можете да отворите флип капак в рамките на секунди с палеца си и се пие вода от чаша.Широко приложимо : вие можете лесно да вземете със себе си навсякъде.Може да се използва у дома, в офиса и на други работни места.Той може да се използва за спорт, като къмпинг, риболов, йога, туризъм и колоездене.Най-важното, това е идеалната пътна чаша.В влакове, гари и в хотелите може да се пие горещ и студен кафе, чай, бира, и др.in вашата собствена чаша по всяко време.Размер : 12.5*8.5 cm / 15.5*7.5 cm Capacity : 350ml / 500ml Material : неръждаема стомана PPColor : бял/черен/червен/Gold Package В това число : 1 X Характеристики термокружки от Неръждаема Стомана : 1. Това е много привлекателно, но корпус чаша модерен и по-атмосферно.2. Ръкохватка radian е удобен, затова е много подходящ за кафе чаши, чаши за вода и чаши сок.3. Дългосрочна термоизолация и удобна дръжка, откъснат от неръждаема стомана лесни за почистване и запазва топлината.

Свойства