.

Стенни Тапети, Спалня 138x101inch Няколко Размера на Самозалепващи Стенни Фотообои Децата Детска Стая, Бижута на Фона на Тапети Момче Момиче Спалня, Баня - 2XL Градска Арх?

Стенни Тапети, Спалня 138x101inch Няколко Размера на Самозалепващи Стенни Фотообои Децата Детска Стая, Бижута на Фона на Тапети

BGN 67.19

Сума
Налично

【Размера на продукта】 : 350 см(Ш)x 256 см(В)(138x101 инча), За да ви улесни монтаж, тапети ще бъдат разделени на няколко части, че няма да се отрази на крайния ефект стенописи след комбиниране. 【Супер лесно да инсталирате!】 Просто почистете и залепете.Никакви инструменти, лепило или квалифицирани работници не се изисква.Защото за стенописи използват самозалепващи се материали.Може да се инсталира и използва лесно и щастливо. 【Висококачествени материали】 : Изработен е от висококачествени екологично чисти материали, с помощта на нова технология за печат.Самоклеящийся нетъкан материал.Водоустойчив, огнеупорни, лесно удаляемый. 【Приложимите случаи】 : Тези тапети могат да се използват с всеки стил на бижута, и може да се използва за стени, стъкло, декориране на дома, за спалнята, хола, кухнята или детската стая. 【Качествено обслужване】 : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се директно с нас, вашето удовлетворение е нашата цел.Ние също подкрепяме потребителски стенописи, можете да се свържете с нас онлайн, ако имате нужда от него. 【ръководство за продукта】 : 1.Всеки набор от стенописи е разделен на няколко части, които в крайна сметка ще се комбинират в пълна стенопис, без това да повлияе на действителния ефект. 2.In за да се улесни транспортирането, тапети, нарязани на няколко части, но това не засяга целостта на продукта. 【Характеристики】 : 1.изработен е от висококачествени екологично чисти материали,високо качество на нетъкан текстил, гъвкави и водоустойчиви. 2.Могат да се почистват, като се трият и да се докоснат изображението, не оставя петна или отпечатъци от пръсти. 3.Екологично чист и нетоксичен, много подходящ за всички жилищни помещения, също така е подходящ за спални и детски стаи). 【Лекотата на монтажа】 : 1.Преди да нанесете тапети, моля, уверете се, че стената е чиста и равна без накисване. 2.Продуктът се предлага с самоклеящимся материал, който е много удобен за инсталиране и използване.изчистите и поставите 【съвет】: 1.Поради дисплея действителния цвят може да се различават малко от изображението на продукта. 【За услуга】 : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се директно с нас, нашият екип активно ще ви помогне да решите всички проблеми.

Свойства