.

Статуята на Бухал за модерният Домашен интериор Акценти Хол, Спалня Фигурки,ТВ Стойка Смола Декорация,Кухня, Рафтове,Офис Работно бюро,етажерка,Уникален за Любите?

Статуята на Бухал за модерният Домашен интериор Акценти Хол, Спалня Фигурки,ТВ Стойка Смола Декорация,Кухня, Рафтове,Офис Работно

BGN 11.19

Сума
Налично

【ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА】 : В кутия две сови.Полимерна материал.Екологично чист, без избледняване на цвета.Размер : 3.4*1.5*3.5 инч,всеки тежи : 5 грама.Сладък Декор Бухал Домашен Декор. 【МАЛЪК и ИЗИСКАН】 : Статуята на бухал има светли очи и изящна изработка производство.Той символизира силата, стабилността и мъдрост; това е много хубава статуя, а си малко и уникална форма е връхната точка на домашен интериор. 【ДЕКОРАЦИЯ на ДОМА,】 : Малък предмет, като украса, поставена на масата в декор всекидневна декор спални,интериор баня,декорация на кухня, офис декор, декорация на дома,вътрешния декор или на гардероба, е много подходящ. 【Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК】 : Креативна статуя сови ръчна изработка-най-подходящия подарък за най-добрия си приятел или член на семейството, любител на птици и скулптури.Уникален подарък за рожден ден за по-възрастните, подарък за приятел, подарък за Свети Валентин за нея.Подарък за майка, подарък учител, подарък за приятелство.Украса за Хелоуин, декорации за Деня на благодарността. 2021 уникален сребърен бухал Коледен орнамент Коледна украса на подарък. 【РАЗНООБРАЗИЕ от ВЪЗМОЖНОСТИ】 : имаме три различни стила, за да избирате, всеки от които е много нежна, красива и уникална форма.

Свойства