.

HDSF Главата на Елен Начало Декор,Занаяти Скулптура на Животните 3D Хол Главата на Елен Стенни Смола плътен черен, Бежов 49 85 см 1-8 (Цвят : черен)

HDSF Главата на Елен Начало Декор,Занаяти Скулптура на Животните 3D Хол Главата на Елен Стенни Смола плътен черен, Бежов 49 85

BGN 49.92

Сума
Налично

✱Тези красиви и красиви изделия са много подходящи, за да им донесе във вашия дом или офис. ✱Се използва за украса на работния плот,за увеличаване на цвета и да се улесни скучен настроение. ✱Символизира богатство,благоденствие и носи късмет. ✱Красив,по-здравословен и екологичен, устойчива на износване материал, подходящ за ежедневна грижа. ✱Красиви декорации и изделия може да дари подаръци на роднини и приятели. ✱Тези красиви и красиви изделия са много подходящи, за да им донесе във вашия дом или офис.✱Използва се за украса на работния плот,за увеличаване на цвета и да се улесни скучен настроение.✱Символизира богатство,благоденствие и носи късмет.✱Красив,по-здравословен и екологичен, устойчива на износване материал, подходящ за ежедневна грижа.✱Красива украса и изделия може да дари подаръци на роднини и приятели.

Свойства