.

ZBYL Монтиране на стена Декор Главата на Елен Скулптура, Изкуствена Геометрична Главата на Елен Таксидермия Главата на Животното, Стенни Декорации, Изкуствени Рога ?

ZBYL Монтиране на стена Декор Главата на Елен Скулптура, Изкуствена Геометрична Главата на Елен Таксидермия Главата на Животното,

BGN 120.10

Сума
Налично

1.Екологични материали : Изработен е от естествени полимерни материали, екологично чисти, здрави, безопасни и щадящи околната среда, ръчно изработени, не е лесно да избледнява и е трайна. 2.Статуята на главата на елен : Този декор на стената на главата на елен е готино правоъгълен дизайн със сменяеми рога, и е с геометричен дизайн, наистина е красив декор на стената. 3.Ръчно гравиране : Тази глава елен е ръчно изрязана, изработка на производство е много вкусно, след геометрична рязане, представлява уникален триизмерен ефект чрез по-тънък дизайн. 4.Идеален подарък : Тази стенни скулптура съчетава в себе си класически естествен и минималистичен стил и е приветстван като подарък на вашите приятели, семейство или познати. 5.Лесна инсталация : Който могат да приложат, за да украсят стените на живот стаи, спални, кафене, адвокатско клас, ресторант, офис или хотел, като украса за вашето пространство.

Свойства