.

Персонални Одеяло за най-Малките Момчета, за Деца и възрастни с Име, Персонализиран Подарък за Новородено Бебе, Потребителско Име Одеяло за деца. Името На Monogram Детс?

Персонални Одеяло за най-Малките Момчета, за Деца и възрастни с Име, Персонализиран Подарък за Новородено Бебе, Потребителско

BGN 12.79

Сума
Налично

Това одеяло точно правилния размер, доставя достатъчно топлина, за да можем да спя с комфорт. 100% Удовлетворение.БЪРЗА ДОСТАВКА на Вашата персонализирана лични юргани ще бъдат обучени в САЩ и бързо, изпратени от САЩ.), Голям (60x80 см).Изобщо не ви е нужно да се притеснявате за това, за да получите лош продукт, тъй като ние обещаваме да ви върнем парите ако не сте доволни от покупката си.Препоръчително е да използвате одеяла с различни размери за различните хора.Трябва да бъде, за по-дълбок сън.Ние отстраняваме целият риск.Идеален за пълен размер легла и чудесно за двойно легло, а други одеяла са твърде малки.), Голям (60x80 см).ХАРАКТЕРИСТИКИ на ПРОДУКТА : Достъпна размер : 3 размер на разположение в съответствие с вашите нужди : Детско одеало (30х40 см), средно (50x60 см.СТРАХОТНИ ПРЕДИМСТВА ОДЕЯЛА : Това персонализирани името одеяла с вечеря мек и уютен.

Свойства