.

Практичен Рутер Маса Поставяне на Плоча, Обработена Машина Флип Дъска за Дърводелец Дърводелец, електрически инструменти и Електроинструменти резервни Части Акс?

Практичен Рутер Маса Поставяне на Плоча, Обработена Машина Флип Дъска за Дърводелец Дърводелец, електрически инструменти и Електроинструменти

BGN 15.00

Сума
Налично

Продукт различава многофункционален инсталация, гладка, работно бюро, инсталацията с няколко дупки.Продуктът е произведен от висококачествен материал и по този начин, има дълъг срок на служба.Дъска има добри експлоатационни характеристики, лесен монтаж и лесна за използване.Материал алуминиева сплав е икономичен и здрав, мащабирани, не е лесно за носене и лесен за използване.Удобна буш централната дупки се използва за изравняване на рутера така, че да е центрирован в сверлильном отверстии.Функция : 1. Продукт различава многофункционален инсталация, гладка, работно бюро, инсталацията с няколко дупки.2. Удобна буш централната дупки се използва за изравняване на рутера така, че да е центрирован в сверлильном отверстии.3. Материал алуминиева сплав е икономичен и здрав, мащабирани, не е лесно за носене и лесен за използване.4. Продуктът е изработен от висококачествен материал и по този начин е longn срок на годност.5. Плака е добра идея, лесна за инсталиране и лесна за употреба.Спецификация : Тип елемент : Кант машина флип board Length : прибл. 235 мм / 9,25 инча Ширина : прибл. 120 мм / 4,72 инча Дебелина : прибл. 8 мм / 0.31 іпМатериал : Алуминиева сплавупаковка Списък : 1 x Кант машина Флип Board4 x Вмъкване на Ring12 Винт x 4 x Гайка.

Свойства