.

SSLine Професионален Козметичен Отпариватель Коса с Качулка Подова Поставка Подвижен Лечение на Косата Отпариватель Машина с Колела Преносим Цветен Процесор за Леч?

SSLine Професионален Козметичен Отпариватель Коса с Качулка Подова Поставка Подвижен Лечение на Косата Отпариватель Машина с Колела

BGN 95.99

Сума
Налично

❤【Бърза доставка】Този 650 W професионален салон за красота распаровщик коса ще бъде изпратен от нас директно с 3-7 дни на пристигането си в нормално състояние;. ❤【Високо качество】Този пъргав фризьорски и цветен процесор, е Изработен от висококачествена ABS-пластмаса и трайни железен материал, този отпариватель за косата е добър салонным оборудване с възможност за промяна на формата на вашите кудрей;. ❤【Дизайн на сигурността】Бутилка за вода с пружина в края на тръба, тя може успешно да се избегне изтичане на информация чрез контрол на дебита на водата.Ти да не е минавал. ❤【Многофункционален】Професионален самостоятелен отпариватель за коса-това е добър инструмент за оформяне на косата за боядисване, гореща вълна, кондициониране и третиране на косата и точков грижи.Тази машина за обработка на коса може да запазите косата си меки и здрави. ❤【Дизайн на колелата】Управляемият движещ основа за осигуряване на потребители с различни размери, за да добавите повече мобилност навсякъде.Отпариватель коса салон за красота SSLine 650 W професионален колела ❀Характеристики : ▶ Този професионален отпариватель обработка на коса е изработена от висококачествена пластмаса и желязо материала, той е здрав и е нетоксичен, за да се използва; ▶ Благодарение на преносим и компактния си дизайн той е лесен за експлоатация ; ▶ Ниска консумация на енергия и спестяване на енергия; ▶ Той е четырехугольную желязна поставка, която го прави издръжлив на употреба; ▶ Дръжте косата си мека и здрави; ❀Технически характеристики : 1. Технология за защита от липса на вода : сонда, без храна, вода 2. Щепсел : САЩ стандарт три вложки(черно) 3. Захранващ кабел : мед 1.7 m 4. Напрежение : 110 5. Мощност : 650 W 6. Размер на капака на главата : диаметър 36 см 7. Размери на продукта : (21.65 x x 21.65 45.28-57.09)" / (55 x 55 x 115-145)см (Д x Ш x В) 8. Тегло на продукта : 5 кг / 11.02 9 килограма. Цвят : черен 10. Материал : корпус от ABS-пластмаса, корона на Кутията водна гърне Капак за PP материал (PP модифициран материал), с чаша вода PC Материал, сонда, нагревательная тръба от неръждаема стомана, желязната скоба ❀Пакетът включва : 1 x Отпариватель коса 1 x Ръководство на потребителя.

Свойства