.

360шт 24 Цвят T5 Пластмасов бутон на Модула за шиене и Изработване с Контейнер за съхранение на Организатор (и само един бутон, клещи, не са включени)

360шт 24 Цвят T5 Пластмасов бутон на Модула за шиене и Изработване с Контейнер за съхранение на Организатор (и само един бутон,

BGN 10.39

Сума
Налично

[ПЛАСТМАСОВИ защелкивающиеся обков] 360шт 24 цвят пластмасови защелкивающиеся обков, 15 комплекти защелкивающихся бутони във всеки цвят. [ЦВЕТНИ] 24 цветове в серия от 9 цветове : червено, оранжево, жълто, зелено, синьо, лилаво, сиво, бяло, черно.Ярки и живи цветове отговарят на вашите многобройни предпочитания. [ПРЕВЪЗХОДНО КАЧЕСТВО] Всеки бравата е с диаметър 12 мм/ 0.5 инча.Изработени от смола с добро качество, приятелски, гладки, твърди, водоустойчиви и издръжливи, не е лесно да се счупят. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] Защелкивающиеся с чудесен комплект за професионален шивач, така и за старт, добавят функционални капаче до детски дрехи, рубашкам, юбкам, джинсам, сумкам, ремням, кошелькам, обувки, поделкам и друг филтър изделия. [СЪХРАНЕНИЕ] Идва с инструкции за употреба и кутия за съхранение, която може бързо и лесно да се съхранява и получава достъп до него.

Свойства