.

Брезент Скоби Скоби Набор от Малка Скоба Брезент, 6шт много издръжлив Пластмасов Палатка Клип Набор от Ветрозащитный Тента Clamp Скоби Челюст Палатка Кам Палатката с?

Брезент Скоби Скоби Набор от Малка Скоба Брезент, 6шт много издръжлив Пластмасов Палатка Клип Набор от Ветрозащитный Тента Clamp

BGN 12.31

Сума
Налично

Изработен е от пластмаса с висока якост, устойчив и лесен за носене.Нужда от оверлок палатки или навес за захващане, лесно се разсейва без оверлока, силата на затягане е ограничена, не е фиксиран клип.Може да носят по-голяма тянущую сила и не е лесно да се измъкне, след като обтегач си на палатки, малко увреждане на тъканите.Перфектни аксесоари за работа на открито на палатка cam, тента, каравана и т.н., е Изработен от пластмаса с висока якост, устойчив и лесен за носене.Изработен е от пластмаса с висока якост, устойчив и лесен за носене.Изработен е от пластмаса с висока якост, устойчив и лесен за носене.Изработен е от пластмаса с висока якост, устойчив и лесен за носене.Изработен е от пластмаса с висока якост, устойчив и лесен за носене.Специално устата на алигатора с зъбите прави окклюзию на зъбната протеза много по-стабилна.Описание : Нашите скоби са изработени от пластмаса с висока якост, устойчив и лесен за переноске.Специално устата на алигатора с зъбите може да се задържите много здраво.Нужда от оверлок палатки или навес за захващане, лесно се разсейва без оверлока, силата на затягане е ограничена, не е фиксиран клип.Може да носят по-голяма тянущую сила и не е лесно да се измъкне, след като обтегач си на палатки, малко увреждане на тъканите.Перфектни аксесоари за работа на открито на палатка cam, тента, каравана и т.н. Надявам се да се радвате на вашата почивка на открито.Технически характеристики : Материал : пластмаса Цвят : черен Осъществяване Тегло : 113 g Размери : approx. 8. 5x3x2 см / 3. 34x1.18x0. 78 Брой : 6 бр.

Свойства