.

yotijay Окачен Детски Гърне Тоалетна, Тренировъчен Окачен Лягушачий Гърненце обучение на Писоар Детска Поставка Вертикална Писоар за Пътуване на Дете Момче, Дете - Жъ?

yotijay Окачен Детски Гърне Тоалетна, Тренировъчен Окачен Лягушачий Гърненце обучение на Писоар Детска Поставка Вертикална Писоар

BGN 10.39

Сума
Налично

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Изискан външен вид : Сладко малко формата на жаби е много популярна при малки момчета.Лекотата на инсталиране : Продуктът съдържа кука, която може да бъде окачен директно на ръба на тоалетната за възрастни, което е много удобно да се заемат със себе си.Лесен за почистване : Гуманизированный дизайн, не е нужно да се притеснявате за преливане, просто изплакнете с вода.Многофункционален : подходяща за най-малките момчета, за да се използва при уриниране, а също така може да се използва по време на пътуване.Здрав материал : Този писоар е изработен от полипропиленови материал, който е силен и издръжлив.Описание : - Здрав материал : Този писоар е изработен от полипропиленови материал, който е силен и издръжлив. - Лесен за инсталиране : Продуктът съдържа кука, която може да бъде окачен директно на ръба на тоалетната за възрастни, което е много удобно да се заемат със себе си. - Лесен за почистване : Гуманизированный дизайн, не е нужно да се притеснявате за преливане, просто изплакнете с вода. - Мултифункционална : подходяща за най-малките момчета, за да се използва при уриниране, а също така може да се използва по време на пътуване. - Изискан външен вид : Сладко малко формата на жаби е много популярен сред малките момчета.Спецификация : - Материал : ррразмер диаграма : 30x17.5cm/11.81x6.89inch Package включва : 1 Piece POTTY TRAIN Urinal Note : 1. Това не е детска играчка , моля, махнете я от децата, за да се избегне хранене.2. Моля, позволете малко грешки от ръчно измерване.3. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.4. Пожелавам ви прекрасни покупки Онлайн!.

Свойства

- Material:
PP
Size Chart:
30x17.5cm/11.81x6.89inch :
Package Includes:
1 PiecePOTTY TRAIN Urinal :
1. This is not infant toy , please take away from kids to avoid eating. :
2. Please allow slightly error due to manual measurement. :
3. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
4. Wish you a wonderful on-line shopping! :