.

Пресата за коса и Коса 2 в 1 Плойка, Плойка За Изправяне на Коса Плоски Желязо за Коса Бързо Загряване Инструменти За Стайлинг на Коса е Подходяща за Всички Стилове К?

Пресата за коса и Коса 2 в 1 Плойка, Плойка За Изправяне на Коса Плоски Желязо за Коса Бързо Загряване Инструменти За Стайлинг

BGN 23.99

Сума
Налично

【Високоефективни плоски желязо】Изправяне на коса и къдрици на косата, които са цялостно решение за всички ваши идеални укладок Този плосък желязо, предназначени за изправяне на коса, без да създават никакви резба или увреждане на косата.Изправяне на Acowild е много ефективен при бързото отопление и осигурява гладка и блестяща коса. 【Smart Shutdown】Acowild изправяне на коса и коса с 5 различни настройки на топлина,един ключ-работа до температура между 260-400°F, което го прави отлична покупка за вашата коса.Изправяне с функция за самодиагностика на захранване за осигуряване на нормална работа на различни функции. 【5 сортове за повече типове коса】Плосък утюжок за изправяне на коса, Тя също така е проектиран с подобрени led дисплей, който позволява по-бързо да бъдат температура.260-330°F е подходящ за мека коса, 360 °F е подходящ за нормална коса и 400°F е подходящ за твърда коса. 【Безопасен и лесен за използване】Професионален утюжок за изправяне и на вълна коса.Той идва с вградена функция за автоматично изключване след 60 минути при липсата на работа.Това е страхотна функция за всеки, който иска да избегне неприятности, свързани с забыванием да го изключите.Изработени от огнеупорни материали (до 520°F), выпрямляющий инструмент може да издържа на високи температури, за да се гарантира вашата безопасност. 【Подаръци за рожден ден, жени】Плосък плойка за пътуване, с чанта за съхранение и заключване за сигурност. захранващ кабел с дължина 1,7 м и въртящ се на 360° кабел-косата ви винаги ще бъдат готови.Универсално напрежение 110В-220 V, идеален за пътуване в повечето страни на света.Изискана кутия-най-добрият избор за вашия подарък и рожден ден.Цвят : Черен.

Свойства