.

YBSHIN Crystal Press on Nails Square Лъжливи Нейлз Silver Long Moon Glossy Pure Color Full Cover Режийни Нокти за Жени и Момичета (24шт)

YBSHIN Crystal Press on Nails Square Лъжливи Нейлз Silver Long Moon Glossy Pure Color Full Cover Режийни Нокти за Жени и Момичета

BGN 5.33

Сума
Налично

Гланц отгоре ноктите са изработени от висококачествени и екологично чист материал ABS, който не е токсичен за тялото или краката, което ви гарантира сигурна и комфортна опит.Пайетки фалшиви нокти дизайн на 24 бр в един комплект.1 бр. пила за нокти и 1 бр. двустранна залепваща лента безплатно.Естественият цвят : както е показано на снимката.Междузвездни фалшиви нокти овал разработени с естествени цветове ,което прави ноктите здрави и естествени, а дизайнът може да направи ноктите по-елегантни и очарователни.Акрилен комплект режийни нокти блести и е изключително подходящ както за професионален специалист по ноктите, така и за практикуване на нийл арт, подходящ за маникюрных салони и САМ маникюр у дома ,прекрасен подарък за момичета и жени, подходящ за вашата съпруга, приятелка, майка или сестра, а също така е подходящ за партита,сватби,костюмированного бала,Хелоуин. Коледа и т.н. Фалшиви нокти балерина не само лесно подпиливать, но и правят ноктите си модерни, креативни и свежи ,които са опаковани в елегантни кутии .Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Детайли на продукта : Фалшив ноктите са тънки и полулегкие за удобни чорапи, като че ли изобщо не носете никакви фалшиви нокти!Прекрасна фалшив ноктите е здрава и ще продължи известно време, не излиза лесно.Изкуствени фалшиви нокти са идеални, както за професионален специалист по ноктите, така и за ентусиасти нийл арт.Идеален за маникюрных салони и САМ маникюр в домашни условия.Как да използвате : 1.Подпилите странични страна и област на кожичките, за прецизно кацане. 2.Почистете ноктите и изчакайте, докато те ще изсъхнат на въздух. 3.Изберете най-подходящия jelly лепило, за да залепите го върху повърхността на ноктите. 4.Изберете правилния размер на фалшиви нокти, за да залепите го върху ноктите. 5.Сложете си фалшиви нокти и натиснете в продължение на 5 секунди. 6.Пилинг на краищата е завършена.Моля, имайте предвид : Когато използвате режийни ноктите, предварително отполируйте им на алкохол, така че те са чисти и здрави.Моля, имайте предвид, че действителният цвят може леко да се различават от онлайн изображения от настройките на цветовете на монитора.За компанията YBSHIN Основана през 1989 г., компанията YBSHIN вече 10 години е специализирана в ръчната работа .Той е проектиран и изработен ръчно-за почти 10 милиона души от цял свят .Благодаря за доверието и подкрепата ИБШИНУ .Ако имате някакви въпроси ,моля, свържете се с нас .Ще ви окажем приятелска и ефективна подкрепа.

Свойства