.

Vogee Matte Pure Color Лъжливи Toe Нейлз Tips Full Coverage 24Pcs Colorful Removable Носете Press on Acrylic False Toenails Art Комплекти for Girls and Women (Peacock Green)

Vogee Matte Pure Color Лъжливи Toe Нейлз Tips Full Coverage 24Pcs Colorful Removable Носете Press on Acrylic False Toenails Art

BGN 3.99

Сума
Налично

В пакета се включва : 24 бр. пълен набор от дизайн нокти фалшиви нокти на краката, един безплатен лепило за нокти стикер лист и една мини пила за нокти, която може да ви помогне да се носят фалшиви нокти-добре и операцията е проста и удобна за всички.Висококачествен материал ABS : Нашите фалшиви нокти са изработени от висококачествен материал ABS, който е един вид зелен и екологично чист материал.Не е токсичен, не вреди на ноктите или тялото и прави стикери за нокти на лицето здрав и естествени.Разнообразен размер : 12 различни размера, които са подходящи за повечето пръстите на краката, които са индивидуално номерирани 0-9, така че лесно да ги следите и удобно да избере подходящ размер, който е подходящ за всеки пръст на краката.И те също могат да бъдат лесно отрязани в един, за да промените формата, която искате!.Съвет : Когато използвате режийни ноктите, предварително отполируйте ноктите спирт, така че те остават чисти.Моля, имайте предвид, че действителният цвят може леко да се различават от онлайн изображения от настройките на цветовете на монитора.Многократно прилагане : Акрилни накрайници за нокти са идеални, както за професионален специалист по ноктите, така и за ученика нийл арт, подходящи за маникюрных салони и САМ маникюр дом, идеален подарък за вашата съпруга, приятелка, майка или сестра, а също са идеални за партита/сватба/костюмированного бала/Хелоуин/Коледа/Нова година/Св. Валентин/и т.н. _BOS_ Осъществяване на съдържание 24 бр. въздушни нокти на краката(12 различни размери) 1 бр. лепило стикер лист, 1 бр. мини пила за нокти _BOS_ Как да се използва 1. Подпилите странични страна и област на кожичките, за прецизно напасване маникюрной пръчка, която ще бъде по-добре да се носят фалшиви нокти. 2. Почистете ноктите, а след това да ги премахнете е много по-лесно, когато пожелаете. 3. Изберете правилния размер нокти за всеки пръст на краката, нанесете лепило и лепенки за нокти. 4. Сложете си фалшиви нокти и кликнете върху тях в продължение на 5 секунди. 5. Подпилите и формирайте своите нови ноктите, ако това е необходимо. ♥ Съвети за отстраняване 1.Поставете ноктите в топла вода за 2 минути, и самозалепващи се раздели можете да премахнете по-лесно. 2.Do не го драстично, тъй като това може да остави следи от етикети на повърхността на нокътя. 3.In този случай, можете също така да изчистите останалите стикери за нокти с вода. ♥ Забележка 1. Малка разлика в цвета може да се дължи на светлина и различни дисплеи. 2. След като сложите етикет на ноктите, опитайте се да не се намокри краката си в първите няколко минути. 3. Поради проблеми с доставката,ние предоставяме на клиентите си само 1 бр 24 точка на пръсти нокти лепило етикети безплатно вместо лепило за нокти.

Свойства