.

Bidjhhskfn Лъжици _BOS_ Плодова Гама от Набор от Ножове Топката Колектор Резба Нож за Плодове Събиране на Белачка. (Цвят : синьо)

Bidjhhskfn Лъжици _BOS_ Плодова Гама от Набор от Ножове Топката Колектор Резба Нож за Плодове Събиране на Белачка. (Цвят : синьо)

BGN 57.92

Сума
Налично

◆Голям размер, подходящ за ежедневна употреба.Те са идеални за разбъркване на кафе, чай, коктейли и шоколад мляко.Те също са много подходящи за такива продукти, като супа, кисело мляко, пудинг, сладолед, зърнени храни, чили и картофено пюре. _BOS_ Издълбани нож е Изработена от неръждаема стомана 430, триъгълни назъбени дизайн гравировального ножа, зъбите на ножа изящно полирани, електролитни и могат да бъдат гравирани зигзагообразными модели.Конструкция на защитното своята практика може да защити нож. _BOS_ Сферичен изкопаване на лъжица-Изработени от неръждаема стомана 430, след заварка, электрополировать, натискане на лъжица в плодоовощ и се върти на 360 градуса, кръгла пульпу може да копае, и долната пропускам да филтрирате сок. _BOS_ Семе и белачка-е Изработен от неръждаема стомана 430, сложи нож от неръждаема стомана, плодове, отстранете семената наведнъж или изтрийте няколко овощни кожур за един път. _BOS_ Штабелируемое съхранение-дръжката е изработена от нов материал PP, когато тя се използва, може да се разделят, използва и съхранява.Име на продукта : Набор от инструменти за плодови чинии.Дръжка : пластмаса PP материал, изделия : лъжица от неръждаема стомана 430;.

Свойства