.

Инструменти За Отстраняване На Веждите, Двойно Края Дизайн За Решаване На Проблема Подробности За Лесно Премахване На Удобно Захващане Имат Противоплъзгаща Се Др?

Инструменти За Отстраняване На Веждите, Двойно Края Дизайн За Решаване На Проблема Подробности За Лесно Премахване На Удобно Захващане

BGN 37.44

Сума
Налично

Комплектът съдържа два инструмента : пинсети за вежди и средство за премахване на черни точки, за по-лесно решаване на проблема с кожата на лицето.Изработен от неръждаема стомана за предотвратяване на корозия и намаляване на риска от заразяване, е безопасен за продължителна употреба.Имат противоплъзгаща се дръжка, удобна в плен, лесно за почистване, както скоба може да ви помогне да се съхранява пинсети за вежди.Лесно премахване на черни точки, кистички, акне, пъпки и косми на бровях, както и сложи фалшиви мигли и двойни клепачи.Благодарение на двухконцевой дизайн проводна линия постоянно премахва акнето, докато sharplancet може леко да се удари в горната част на акне.Функция : 1. Комплектът съдържа два инструмента : пинсети за вежди и средство за премахване на черни точки, за по-лесно решаване на проблема с кожата на лицето.2. Лесно премахване на черни точки, кистички, акне, пъпки и косми на бровях, както и нанесете фалшиви мигли и двойни клепачи.3. Изработен от неръждаема стомана за предотвратяване на корозия и намаляване на риска от заразяване, е безопасен за продължителна употреба.4. Дръжка Против изплъзване, удобна за това да вземете, е лесна за почистване и скоба може да ви помогне да се съхранява пинсети вежди.5. С дизайн двойн‑края, свързани тел контур стабилизированно извлича акне докато шарпланцет може леко пунтировать горната част на страдащите от акне.Параметри : Тип на продукта : Пинцети за премахване на черни точокматериал : неръждаема стомана Осъществяване списък : 1 х Премахване на акне игла1 х пинсети 1 x скоба.

Свойства

Item Type:
Tweezers Blackhead Remover Kit
Material:
Stainless Steel 
Package List:
1 x Acne Removal Needle1 x Tweezers  :
1 x Clip :