.

Извратени Директен лента за глава Перуки Италиански Яки Човешки на Косата на Перука за Черни Жените е Лесно да се Носи Перука с Черна лента за глава 150 Плътност #NC 18 ?

Извратени Директен лента за глава Перуки Италиански Яки Човешки на Косата на Перука за Черни Жените е Лесно да се Носи Перука

BGN 63.99

Сума
Налично

Перука-това е 100% virginiana бразилски перука, натурален и здравословен, с минимална сънна и без entanglements при редовна поддръжка.Бесклеевые перуки с лента за глава , плътност 150%, като средният размер на шапки , колани и гребени.Средният размер на обиколката на 22-22,5 инча.Текстурата на косата : Къдрава права перука с лента за глава, пълна и гъста.Дължина на косата : 16-24 инча в наличност.Всички проблеми или информация,моля свържете се с нас свободно, нашето следпродажбено обслужване на клиенти ще ви помогне през цялото време.Бесклеевые перуки с лента за глава , плътност 150%, като средният размер на шапки , колани и гребени.Обиколката на средния размер на 22-22.5 инча, голям или малък размер покрива трябва да се направи подгонянным с изпълнението на предложението на продавача.Показва вашата красота с различни стилове, отнема само 2-3 минути!!!Бесклеевые перуки с лента за глава , плътност 150%, като средният размер на шапки , колани и гребени .Обиколката на средния размер на 22-22.5 инча, голям или малък размер покрива трябва да се направи подгонянным с изпълнението на предложението на продавача.Вашият Красота-мечта!!!.Всички прекрасни красавици започват тук!!!. 1.Как носенето на перука с превръзка на главата?.Моля, носете перука в непосредствена близост до линията на растеж на косата, но не го затваряйте, защото този перука проектирани с оглед на собствената си линия на растеж на косъма навън. 2.Как да се измери точната дължина?.Стандартни методи за измерване са, както това, че сте избрали кичур коса на случаен принцип и измери я it.it това е дължината, която поръчвате. 3.Мога ли да ги къдри или изправяне.Да, той може да използва пресата за коса или коса за оформяне на девствени коса, но не го правете често, в противен случай топлината ще направи косата суха и сложен. 4. За сухо края.Девствени косата, подобни на нашата собствена коса и краищата им се повреждат лесно, още преди да ги отреже от донор, предложете да се грижат за косата, както за собствените си и с помощта на масла за коса. 5.Как да се различат девствените човешка коса от синтетични косми?.Коси съдържат натурален протеин, при горене той показва по-различна реакция със синтетични.Коси са обхванати от бял пушек и се превръщат в пепел.Синтетични косми е дымятся черен дим и се превръщат в лепкава топка с неприятна миризма.

Свойства