.

Пемза За Крака, Натурална Пила за Крака, Естествена Пемза за Крака, Лава Педикюрные Инструменти Твърда Кожа, за Премахване на Мазоли на Краката и Ръцете, Отстранява?

Пемза За Крака, Натурална Пила за Крака, Естествена Пемза за Крака, Лава Педикюрные Инструменти Твърда Кожа, за Премахване на

BGN 13.04

Сума
Налично

1. Той е лесен за експлоатация. 2. Екологично чисти решения за сигурност, които са безопасни и с ергономичен дизайн.Тя е идеална по размер, подходяща за дланта и е лесен за употреба.Погрижете се за краката си, пълни с увереност и доверие!. 3. Осигурете-добри резултати, вие веднага ще намерите невероятни резултати.Поздоровайтесь с красиви, с гладка, копринена ступнями. 4. Това е пемза за крака. 5. Уникален дизайн 2-в-1 за постигане на добри резултати.Пемза има две дебелина, за да отговарят на всеки тип на крака.Използвайте в съответствие с вашите лични нужди и налягане, което ви харесва.Спецификации : Размер : 13x5x2.5cm/5.11x1.96x0.98inch(приблизително)Цвят : purple Material : PUWeight : 13g Feature : Това е пемза камък крака камък.Екологично чисти решения за сигурност, които са безопасни и са ергономични.Тя е идеална по размер, подходяща за дланта и е лесен за употреба.Погрижете се за краката си, пълна с увереност и самочувствие!Уникален дизайн 2-в-1 за постигане на добри резултати.Пемза има две дебелина, за да отговарят на всеки тип на крака.Използвайте в съответствие с вашите лични нужди и налягане, което ви харесва.Осигурете-добри резултати, вие веднага ще намерите страхотни резултати.Поздоровайтесь с красиви, с гладка, копринена ступнями.Той е лесен за експлоатация.Пакетът включва : Пемза камък крака Камък * 1.

Свойства