.

Безжична Аларма за грижа, Система за предупреждение с 1 бутон за SOS повикване и 1 бутон и led светкавица Щепсел приемник за Домашно Дежурен или медицински сестри, гриж?

Безжична Аларма за грижа, Система за предупреждение с 1 бутон за SOS повикване и 1 бутон и led светкавица Щепсел приемник за Домашно

BGN 23.19

Сума
Налично

1.AC Power Plug-in Receiver Chimer : За свързване на приемника към контакт не изисква батерии,обикновен Wow-wo Chiming също има 7 звукови сигнали за тревога, за избора, работещи до 300 фута. 2.Led светкавица и силен звук Пейджър педагог : Натиснете бутона за повикване на SOS Приемник покаже червен led светлина, която осветява достатъчно силно, за да чуят в цялата къща. 3.IPX7 Водоустойчив предаватели : бутон за повикване може да се използва по два начина ,един от които може да се носи с подвижна шейным талрепом ,другата може да се носи с каишка за часовник. 4.Лесен за конфигуриране на Инсталиране : Химер приемник като път нетъкани материали вътре към изхода,стиснете върху пръстени определена активирайте друг пръстен, чорапи бутона SOS повикване на ръка или да се навърта около шията,или да приемете стикер лепило 3 M, за да го поставите в инвалидна количка,място стикер полза на бутона на главата си на леглото или на стената на банята. 5.Домашна система за предупреждение на пейджър педагог : Инсталиране на система за ранно предупреждение за семейството,най-добрата грижа за възрастни хора и деца, опасност намери време, за да се семейството има по-внимателни грижи.Полезни храни за пазачи и техните близки.Им помага да останат в домовете си безопасно и с достойнство колкото се може по-дълго.

Свойства