.

Рим Смешно Пръст Живопис Комплект и Книга, 12/25 Цветове Пръст Живопис Комплект и Книга, Децата Пръст Фигура Играчки, Миещи, Мръсотия Живопис Образование за Детската ?

Рим Смешно Пръст Живопис Комплект и Книга, 12/25 Цветове Пръст Живопис Комплект и Книга, Децата Пръст Фигура Играчки, Миещи, Мръсотия

BGN 11.59

Сума
Налично

【Colorful Finger Живопис】Има 12/25 различни ярки цветове за детски рисунки и детски комплекти за рисуване отпечатъци, които се смесват различни цветове, могат да създават красиви нови цветове. 【Нетоксичен, е удобен за използване】Детски пальчиковые рисунки нетоксични и почистване.Те са направени от екологично чисти висококачествени пальчиковых картини.Миещи се бои да бъдат безопасни и да не замърсяват околната среда по време на изготвянето на децата. 【Лесно почистване】Просто използвайте влажна кърпа.Можете да се наслаждавате на света пальчиковой картини с върховете на пръстите си, пръстите, дланите, опакото на ръцете и дланите.Трябва само да няколко подходящи бои върху хартия с помощта на пръстови отпечатъци от ръцете, графити и други форми. 【Лесна употреба】Цветен живопис може да помогне визуален развитие.Идеален за бебета, деца и начинаещи млади художници, защото тези пера весели цветове, безопасни и лесни за употреба. 【Най-добрият подарък】Коледа, Деня на благодарността, подаръци за рожден ден, много подаръци за децата в училище, семейството, приятелите, децата си.Пальчиковая живопис помага да се развива въображението и творческите способности на децата.Цветен живопис може да помогне визуален развитие. 12/25 вида различни цветове, дават пълна игра детето на въображението и практически умения, безопасни и екологично чисти материали, за да се даде на детето си най-добрият подарък за растеж.Материал : мастило на водна основа кръст Бод Пакет, включително : 1 х 12/25 цветове пръст живопис комплект 1 x книга Забележка : 1.От такива фактори, като реализъм и светлината, може да има малка разлика в цвета.Това е нормално. 2.Размер на продукта се измерва ръчно, така че, моля, позволете една малка грешка.Благодаря ви за разбирането.

Свойства