.

Bowite Anti-Slip Dog Boots&Bandanas Sets, Регулируем Обувки за кучета с Шнурками, Водоустойчив обувки за кучета, Дишащи и удобни за вътрешна и външна употреба(04 сиво)

Bowite Anti-Slip Dog Boots&Bandanas Sets, Регулируем Обувки за кучета с Шнурками, Водоустойчив обувки за кучета, Дишащи и удобни

BGN 11.99

Сума
Налично

Размер на 1# : 1.53"x1.26"(L*W); Размер на 2# : 1.77"x1.46"(L*W); Размер на 3# : 2.05"x1.69"(L*W); Размер 4# : 2.36"x1.97"(L*W); Размер на 5# : 2.68"x2.20"(L*W); Размер на 6# : 3.15"x2.60"(L*W).При ръчно измерване има някаква грешка.Моля, изберете парцела, което е малко повече от ширината на кучешки лапи повече от 0,20 инча. 【Водоустойчив и противоскользящий】Дъното на обувки за кучета, изработени от гумен материал, мек и дишащ, може ефективно водонепроницаться.дръжте краката на кучето чисти и сухи, дори ако те са на влажна земя.Материал на подметката лек и издръжлив, което допринася за знания кучешки крака.В същото време, обувките не се плъзга и поглъща, предоставяне на кучето на комфортно ходене. 【Предотвратяване на падане】Засилени връзките на обувките, предназначени за предотвратяване на падането на обувки.Обувки за кучета се фиксира здраво шнурками, които са дълги и регулируеми, за да се предотврати приплъзване и гарантира произволна стягане. 【Регулируема】Лесно да се носи и да свали обувките за кучета.Дължина на връзки може да се регулира, за да се предотврати подхлъзване.Моля, застегните ремък кучешки ботуши, които могат ефективно да се предотврати падането на обувки с ноктите на кучето. 【Skin-friendly】Висока еластичност на отваряне, няма натиск, за да се носи.Обувките са меки на допир, приятни за кожата, удобна и еластична, което осигурява усещане за сигурност и комфорт.Кучето ще се влюби в тях.Bowite Dog Boot - важният аксесоар за защита на лапите на вашето куче в различни условия.Характеристики : ● Обувки е изработен от мек и удобен материал. ● Устойчива на плъзгане и здрава подметка осигурява безопасността. ● Усилвател на ремък предотвратяват падането на обувките с краката си. ● Дръжте лапата чисти и сухи върху мокрия под. ● Защитава лапите на кучето си от изгаряния горещо лято. ● Не позволявайте на кучето да надраскат килим или паркет.Измерване : ● 1# : Вътрешна ширина 1.26", вътрешна дължина 1.53" ● 2# : Вътрешна широчина-1.46", вътрешна дължина 1.77" ● 3# : Вътрешна ширина 1.69", вътрешна дължина-2.05" ● 4# : Вътрешна ширина 1.97", вътрешна дължина 2.36" ● 5# : вътрешна широчина 2,20", вътрешна дължина 2,68" ● 6# : вътрешна широчина 2,60", вътрешна дължина 3,15" Има някаква грешка в ръчен измерение.Моля, изберете парцела, което е малко повече от ширината на кучешки лапи повече от 0,20 инча.За нас : Bowite пет доставки, в стремежа си към качество и уникалност, добавили някои модерни елементи, като например това куче на обувки.Цялостният дизайн е триизмерен и стилен, лек и приятен за кожата, с плътни шнурками, което позволява лесно да се облича и го стреля.Благодарение на високото качество на шнуркам куче на обувки не е толкова лесно пада и остава в lape куче, което осигурява усещане за сигурност и комфорт.

Свойства