.

YFOIWG Custom Led Неонови Надписи, Светлини за Спални Стенен Декор за Сватба, Рожден Ден Начало Декор Персонални Неонова реклама на Бар Магазин Лого Дизайн (Вашия модел, 60)

YFOIWG Custom Led Неонови Надписи, Светлини за Спални Стенен Декор за Сватба, Рожден Ден Начало Декор Персонални Неонова реклама

BGN 47.36

Сума
Налично

●Идеално за показване на вашия магазин, бар, пъб, клуб, ресторант, стая и навсякъде, където ви харесва.Аксесоари могат да бъдат конфигурирани по поръчка, като димери, дистанционни управления, висящи на вериги и вериги. ● Изходно напрежение : 12 V.В сравнение с традиционните стъклени неонови лампи, тя е по-ярка, по-безопасни, по издръжливи в сравнение, енергоспестяващ, безшумен, остава студен и екологично чисти. 【СИГУРНОСТ И здрав МАТЕРИАЛ】 Нашите неонови светлини използват най-новите енергийно ефективни и екологично чисти технологии flex neon light.Лесен за използване в най-различни сцени. ● Размер : 8 варианта на размера. ● Щепселът за захранване и входно напрежение : вилица и напрежение отговарят на местния стандарт.Всички наши неонови надписи поддържат настройка (лого или графика ).Гъвкава силиконова светодиодна лента е с меко, отколкото на хладно и гладко докосване.Нашият екип за обслужване на клиенти ще се радва да ви помогне да решите всички въпроси или проблеми.Нашата неон led лампа здрава и небьющаяся. ●Електронен трансформатор за тази неонови надписи се крие в акрилна задния панел, който може да неонова реклама е по-красива.Създайте своя собствена уникална атмосфера, с прекрасна изготовленным по поръчка с модерен led неонови осветена от светлината. 【БЕЗПРОБЛЕМНО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ】 Ако имате някакви въпроси с неон табела YFOIWG на предпродаже или след продажбата,моля, свържете се с нас по електронната поща.Няколко режима на осветление осигуряват моментално създаване на динамична атмосфера с помощта на нашия допълнително дистанционно управление. ●Аксесоари също могат да бъдат персонализирани, като димери, дистанционни управления, висящи на вериги и вериги. ●За рожден ден, парти, Коледа, Нова година или като подарък за различни форми на неоновите светлини винаги ще бъдат привлекателни за декорация. ● Dimmable : Опция е достъпна.дайте воля на въображението си. ●Можете да настроите любимите си модели за настройки на неоновите светлини, можете да изберете цвят, размер, можете да изтеглите като : аниме, домашни любимци, лого знаци магазин и други модели.Свети валентин или Любовен подарък.Така нашите led неонови лампи са по-трайни и трайни, без риск отслаивания.【ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ДИЗАЙН】Можете да настроите любимите си модели, за да създаде своите неонови светлини, можете да изберете цвят, размер, можете да изтеглите като : аниме, домашни любимци, лого знаци магазин и други модели.Нашите тела са изработени от силициев диоксид и акрил задния панел.Можете да го използвате с доверие.Няма риск от счупване на стъкло или изтичане на опасни материали. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО И ИЗРАБОТКА】Нашите неонови светлини YFOIWG са ръчно изработени с внимание към детайла и качеството.

Свойства