.

Werflyto 2 Pack Cloud Planet Neon Lights Неонови Надписи за Декора на Стените USB или Батерии Led Табели за Спални, Декоративна Неонова Светлинна Табела за Коледа, Рожден Ден, Хол, Момич?

Werflyto 2 Pack Cloud Planet Neon Lights Неонови Надписи за Декора на Стените USB или Батерии Led Табели за Спални, Декоративна

BGN 17.59

Сума
Налично

[Както USB, така И за работа на батерии, ЛЕСЕН ЗА употреба] Led неонови надписи поддържат захранва от батерии и USB, е необходимо само 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта) или поставете USB интерфейс.На стената има запазено дупка за окачване на неонови лампи, така че можете да поставяйки я на стената или да се постави на масата, или просто да се отпуснете на полицата рафт на рафт, на масата или бюрото, лесно и просто чрез контролиране от него. [Premium ACRYLIC LED+SILICON STRIPES+ABS] Led светлинен знак е изработен от неръждаема гъвкава силиконова светодиодна лента и акрилна задната част, така че не е нужно да се притеснявате за това, че ще бъде твърде горещо.Той не представлява опасност, без риск от счупване на стъкло или изтичане на опасни материали.Цвят неонови надписи cloud planet чист и светъл, яркост не намалява след дълъг период на употреба. [Изключително безопасно] Тази неонова реклама за спалня е изработена от мека небьющейся неонови тръби, доста силна и не хлипкой.Благодарение на ниското напрежение и икономия на енергия можете да поставите лента от почти навсякъде и не се тревожи за това, че тя да стане. [ОСВЕТИТЕ КЪЩАТА СИ] 2 Пакета Облак Планета Неонови надписи осветите къщата си, въведете романтика с led вывесками за украса на стените.Направете страхотна и замечтани атмосфера в спалнята, е подходящ за вашата малка принцеса и принц. [Перфектния подарък и стенен декор] Подходящи за сватба, моминско парти, сватба банкет, рожден ден и други поводи.Прекрасен неоновите художествен лампата замества скучен настолна лампа, добавяне на цветове в най-тъмната стая.Може да бъде като рожден ден, Ден на Св. Валентин, коледа, коледни подаръци на семействата, любовникам, приятелки, момичета, деца и т.н. За неонови вывесками има отвор, можете да го закачите на стената или да се постави на масата, бързо и лесно за инсталиране.Неонова светлина е Изработен от гъвкави led ленти PVC и корпуса ABS, без риск от счупване на стъкло или изтичане на опасни материали.Необходими само 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта) или поставете USB интерфейс.Функция с висящи куки, елате с куки без перфорация като подаръци, направете го лесно текста на стената или просто сложете го на каминную рафт, рафт, маса или скрин.

Свойства