.

АСК TOOLS CSB Тел Стриптизьорка and Кътър,Няколко Тежкотоварни Инструмент за Източване на кабели за Източване на тел,машина за рязане (двойно острие)

АСК TOOLS CSB Тел Стриптизьорка and Кътър,Няколко Тежкотоварни Инструмент за Източване на кабели за Източване на тел,машина за

BGN 17.59

Сума
Налично

【MUITI-FUNCTIONA 】- Специално проектирани и точно преработени туристи улавят, задържат, се дърпа и се отстранява външната обвивка просто движение на едната ръка. 【PRECISION】 - Точно работа благодарение на регулируемому ограничителю дължина (0,8 - 2,6 мм,AWG 10~20) , който автоматично се адаптира към съответната напречното сечение на проводник. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО 】- Нож от хромомолибденовой стомана,и по-трайно и не е лесно ръждясва. 【УДОБЕН 】- Ергономичен лост осигурява по-голяма икономия на труда в употреба. 【ПРИЛОЖИМОСТТА на 】- Това е добре направен и полезен инструмент за всички видове електрически работи.Много лесен за използване и лесно да се открива тел на най-популярния размер.НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ЛИНИЯ ТЕЛ ВЪЖЕТО.Тежкотоварни многофункционален инструмент за източване на електрически кабели.

Свойства