.

Акумулаторен калъф за iPhone 13 Pro Max, Моля, Преносим Защитен калъф кабел за зареждане 8500mAh, Съвместим с iPhone 13 Pro Max (6,7 инча) Акумулаторна Подобрена батерия, Зарядно устрой?

Акумулаторен калъф за iPhone 13 Pro Max, Моля, Преносим Защитен калъф кабел за зареждане 8500mAh, Съвместим с iPhone 13 Pro Max

BGN 28.64

Сума
Налично

4 Led светлини показват, колко енергия имате (25%50%75%100% ). Ако искате да зареждате телефона през корпуса на батерията, уверете се, че телефонът е плътно затворен в долната част на корпуса, след това натиснете бутона на захранването за повече от 3 секунди, за да започне зареждането.【Advanced Sync-through TECHNOLOGY】 Невероятна технология за синхронизация,чрез които можете да зареждате калъф за батерията и i Phone 13 Pro Max едновременно с помощта на съществуващи зарядно кабел за i Phone, удобно да синхронизирате i Phone 13 Pro Max е с Mac Book, КОМПЮТЪР или лаптоп, без да махате калъф за батерията. ★★★Как да се използва?Стъпка 1.Поддръжка На Car Play.(Кабел влиза в комплекта ) Стъпка 3.Моля, заредете напълно батерията преди да използвате продукта.Безжична зареждане не се поддържа от този корпус на батерията.Този акумулаторен калъф поддържа слушалки за i Phone, освен това, също така е съвместим с i Phone Air Pods или всякакви други безжични аксесоари за слушалки Bluetooth. 【ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА】 е Съвместим само с i Phone 13 Pro Max (6,7 инча),не е съвместим с други модели, поддържа вградена в слушалката на телефона и Car Play .Ако не сте доволни от нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се ръководи, как се използват, ние ще ви предложим пълно възстановяване на сумата или замяна. Когато искате да спрете корпус на батерията за зареждане на телефона, натиснете бутона за около 3 секунди, тя ще престане да зареждаме.

Свойства