.

Метод платинена плоча & пръстени повърхностно межфазного тензиометра BZY-103 лаборатория CGOLDENWALL автоматично с измерване до: 0-600mN/m

Метод платинена плоча & пръстени повърхностно межфазного тензиометра BZY-103 лаборатория CGOLDENWALL автоматично с измерване до:

BGN 18.16

Сума
Налично

Принцип : Метод платинени халки и плочи.Характеристики : 1. автоматично измерване, с помощта на които може да бъде намален включена грешка 2. равновесие стойност на повърхностното напрежение може да се чете автоматично 3.абсолютно точен отменя един ключ. 4.Одн-ключова за калибриране може да се извърши с приложените стандартна тегло бързо и точно 5.It 6.Повърхностното напрежение се променя в различно време, поради наличието на повърхностно - активни вещества. 7.to мярка някаква высоковязкую течност ( равновесие стойност може да се проследяват автоматично). 8.to измерете напрежението на границата на деление на две различни течности, които никой не може да се разтвори в друга, например масло и вода 9.сензор могат да реагират dater за носене, с висока точност, и по този начин става възможно да се постави еталонно dater за провеждане на благоприятна възпроизводимост. 10.работейки просто без да бъде контролиран от всеки външен компютър 11.отклонение на апаратурата е много ниска заради собствената си структура който предвижда, че грешки i измерване може да се контролира впечатляващо 12.чаша проба с постоянно развиващите-температура, термометър проба и външен резервоар с постоянно развиващите-температурата може да незадължително оборудване за тензометру.

Свойства