.

LEVIER Коледно Дърво Филцови Дъска За Писма, Подмяна на Табла За Писма 16x12 Инча, Детска Обяви DIY, Коледни Украси, Коледни подаръци (зелен)

LEVIER Коледно Дърво Филцови Дъска За Писма, Подмяна на Табла За Писма 16x12 Инча, Детска Обяви DIY, Коледни Украси, Коледни подаръци

BGN 21.59

Сума
Налично

КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА ДЕЦА-Замяна дъска за писма може да отнеме на вашето бебе по време на празника, за подобряване на когнитивните способности и творчески способности на децата си, както и за подобряване на връзката между вас и вашите деца.Това упражнение е фантастично добра практика за използване на ръцете, лексика, зрително-моторна координация, малък мотор и разпознаване на цветове.БУКВИТЕ МОГАТ да БЪДАТ РЕЦИКЛИРАНИ-буквите върху дъската за обяви на два цвята придават забавно коледа бижутата.Още по-изненадващо е това, че нашите писма могат да се използват повторно, ние също ви даде чанта за багаж, удобна за съхранение на писма.Направи си САМ CHRISTMAS DECORATION - Можете да оставите коледа съобщението, което искате да кажете, че с помощта на подвижни буква в чувствах дъска, можете да сложите снимки на дъската за показване.Имаме достатъчно знаци коледна атмосфера, дайте воля на въображението си.РАЗЛИЧНИ СЛУЧАИ-дъска за писма, подходящ за коледното парти, детска стая, детска стая, класната стая, хладилник, декор на стени или врати.Можете да го използвате за декорация на масата за хранене и писмено на масата.И го постави в градината, за да се превърне в най-красивата си природа.ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ МАТЕРИАЛИ-дървена дограма не е чеп и неприятни миризми, дъска за писма със стойка не е вредно за децата.Можете спокойно да позволите на бебето си да си поиграете и да ги споделяте с други приятели. 1 Коледна елха Филцови форум (16 x 12 инча). 400 пластмасови букви, цифри и емотикони (3/4 - инчови букви). 1 Висококачествена дървена дограма от премиум-клас. 1 Метална пильная зъбни стенни закачалка. 1 Настолна витрина. 1 Холщовые чанти за съхранение на писма. Опаковка 1 кутия. 1 Коледна елха Филцови дъска за съобщения (16 x 12 инча)400 пластмасови букви, цифри и емотикони (3/4 цолови букви)1 Висококачествена дървена рамка1 Метална пила Зъб Стенни вешалка1 Настолен дисплей Stand1 Холщовые чанти за съхранение на букв1 Опаковка кутии.

Свойства