.

Метал детектор за Възрастни Професионални Регулируеми Водоустойчив метални детектори с Висока точност, точечными и Звукови Указания , ДИСКОВИ и всички Метални Ре?

Метал детектор за Възрастни Професионални Регулируеми Водоустойчив метални детектори с Висока точност, точечными и Звукови Указания

BGN 111.99

Сума
Налично

????️【Професионален многорежимен】 най-Новата версия на метал детектор 2021 година има 3 различни режима : ① All metal mode : търсене на различни метални предмети ② DISC mode : ще ви помогне да се търси и да се разграничат видове цели или отстраняване на нежелани видове метали. Точен режим : точното определяне на местоположението на целите.С помощта на този метал детектор, можете да търсите монети, културни реликви, бижута, съкровища, злато и сребро, и т.н., като Едновременно с намаляване на въздействието на резултатите от проучване на "боклуци" на метали. ????【Висока инжекция водоустойчив търсачка за макара】 8,7-инчов водоустойчив търсачка за макара е много подходящ за подводни и полеви изследвания.Тъй като това е професионален детектор за метал, 8,7-инчов търсачка за макара и най-новият обновен чип DSP го правят дълбочина на откриване на по-дълбоко, отколкото при други продукти, 30%, което е много подходящ за външни работи, като плажове, потоци, дворове, полета и планини.Оборудван слушалки за намаляване на шума от подземни минерали и гарантира точността на резултатите за откриване. ????【Интуитивен LCD дисплей - откриване на седем материали, включително и желязо, злато и сребро - регулираща се на дължина дръжка както за възрастни така и за деца.Причините, поради които нищо не може да се приеме, могат да бъдат следните, но не се ограничават до : . 1.Твърде бързо разширяване на търсене на макарата. 2.Оптимизация за спиралата да не е успоредна на земята. 3.Кабелът не е успешно свързано. 4.При инсталиране на ДИСК целевия диапазон е изключено. 5.Прекалено ниска чувствителност.Q2 : Какво да правя, ако метал детектор продължава звук?. 1.Тя не се препоръчва да се извършват на закрито.Метал в сградата ще пречат на сигнала за откриване и непрекъснато звук. 2.Не се препоръчва да се използва в силно минерализирана райони.За тази цел може да се опитате да намалите чувствителността и увеличаване на височината между търсене намотка и на земята. 3.In район с много метални отломки, можете да използвате режим на диск, за да изберете желаната цел.Q3 : Какъв тип батерия се използва при този?. 1.За работа на метал детектор необходими са две батерии 9 V. Имайте предвид, че този комплектът не съдържа батерии.

Свойства