.

Датчик за налягане на маслото 12673134 Датчик за налягане на маслото на двигателя високо-чувствителен Блок Изпращане на налягането на маслото за Точно предаване на да?

Датчик за налягане на маслото 12673134 Датчик за налягане на маслото на двигателя високо-чувствителен Блок Изпращане на налягането

BGN 11.99

Сума
Налично

【Оправя проблемите с ниско налягане на маслото】Датчик за налягане маслото в двигателя може да се измери налягането на маслото в двигателя на автомобила, както и правилното налягане на маслото и нивото на маслото може да поддържа правилната работа на двигателя.Ако налягането на маслото под това, той ще изпрати сигнал за налягане на маслото в модул за управление на двигателя и ще ви напомня за това чрез манометър за налягане на масло или сигналната лампа.Ако показанието на налягането на маслото повишени или напълно са равни на нула, може би, датчик за налягане на маслото е дефектен и трябва да се замени. 【Висока чувствителност и точност】Нашия датчик за налягане на маслото на двигателя е изработен от висококачествен алуминиев материал,който е по-чувствителен и предава данните, по-точно и безопасно.Той е по-здрава от оригиналната детайл, и ви осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Всички наши датчици за налягане на маслото в двигателя се използват автоматизирано оборудване за провеждане на тестове за активиране на ключове,проверка на херметичността и натиск върху детайл,за да се гарантира, че тя съответства на стандарт OEM, като същевременно осигуряват същата производителност и дълготрайност, че и оригинални детайли. 【Датчик за налягане на масло за директна замяна и широко съвместим с коли GM】Датчик за налягане на маслото в двигателя е заместител на оригинални части за автомобили G. M. Нашия датчик за налягане на маслото е проектиран и произведен по стандарт OEM и може да бъде заменен от директно.Преносимото номер OE : 12673134. Датчик за налягане на маслото на двигателя широко съвместим с всички коли G. M, такива като Б. uick, C. hevrolet, C. adillac и др 【Датчик за налягане на маслото на двигателя за по-лесна инсталация】Нашия блок за подаване на налягане на маслото има проста конструкция и може да се използва веднага след неговата свързаност.Лесен за инсталиране, просто трябва да се свали съединителя, след което свържете нов датчик за налягане на маслото.Инсталацията отнема малко от вашето време, което значително спестява вашето време и енергия. 【Високо качество на обслужване】Ние се стремим да направим всичко възможно, за да ви предложим най-добрите продукти и услуги, за да не се безпокоите преди/след покупката.Ако имате някакви въпроси или съмнения, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Нашият технически екип ще ви помогне да решите проблема в рамките на 24 часа.

Свойства