.

Kimihome Силиконови Протектори на Пръстите, 12 БР Капачки на Пръстите за Топла Лепкав Пистолет Шевна Восъчен Colophony, Капаци на Пръстите за Смола, Мед Лепила Занаят, Шиене ?

Kimihome Силиконови Протектори на Пръстите, 12 БР Капачки на Пръстите за Топла Лепкав Пистолет Шевна Восъчен Colophony, Капаци

BGN 7.99

Сума
Налично

✅ЗАЩИТА ОТ ИЗГАРЯНИЯ - силиконови протектори на пръстите могат да защитават краищата на пръстите от изгаряне или мехури, когато използвате горещо лепило с пистолет, гладене, пропаривание, монтаж на конци, шевни албуми и други груби и случайни работа.Дръжте ръцете си далеч от лепкавост, стойте далеч от болка. ✅УНИКАЛЕН ДИЗАЙН - силиконови протектори на пръстите представляват абразивни частици по повърхността на всяка втулка пръста, за да увеличи триенето между пръстите на краката и други елементи, по-добре вземете позиции и да направи дейността си по-гладко. ✅3 РАЗМЕРА в комплект-само за 12 парчета, включително 3 размера сини силиконови факт за пръсти, които съставляват 1,97 инча, 1,81 инча и 1,65 инча, можете да го използвате за палеца, показалеца си и средния пръст. ✅ВИСОКО КАЧЕСТВО - Силиконови протектори на пръстите изработени от хранителен силикон, който е без мирис и не обесцвечивается.Капачки за отпечатъци са много трайни и не оказват влияние върху гъвкавостта на пръстите.докато го носите лесно се облича и да се свали, е подходящ за повечето хора. ✅ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ-силиконови протектори на пръстите е лесно за почистване, измийте ги със сапун и вода, избършете и подсушете за използване следващия път.Капачки за пръстите на краката може да се поставя в пластмасова кутия, в случай на загуба.

Свойства