.

Jetamie Въртящата Цвете Издънка Издава Звук Детска Забавна Маса за Хранене и стол Насекомо Издънка се Върти и се Обръща Щастлива Дрънкалка ToyTeether Дрънкалки, Играчки Ви?

Jetamie Въртящата Цвете Издънка Издава Звук Детска Забавна Маса за Хранене и стол Насекомо Издънка се Върти и се Обръща Щастлива

BGN 43.92

Сума
Налично

_BOS_ Добри подаръци за новородено или малки момчета или момичета.Идеалната коледна играчка за детската душа, рожден ден, Ден за защита на децата или на Коледа и Нова година. _BOS_ 1.Сладка, която можете да прикачите към гладка повърхност.С красив външен вид и интересен дизайн. _BOS_ 2.Не само, че е получен признаване на ценните родители и майки, но това също така е имало твърде много радост за децата!. _BOS_ 3.Ярки цветови комбинации, Особено привличат вниманието на детето.Не само се превръща в "ал отговорност" в най-крайни играчка, но и помага по време на игра. _BOS_ Помогнете на децата да разпознават цветовете. 100% чисто нов и качествени Характеристики : 1.Сладка, която можете да прикачите към гладка повърхност.С красив външен вид и интересен дизайн. 2.Получи не само признание на ценните родители и майки, но и твърде много радост на децата! 3.Ярки цветови комбинации, Особено привличат вниманието на детето.Не само се превръща в "ал отговорност" в най-крайни играчка, но и помага по време на игра.Помогнете на децата да разпознават цветовете. 4.Голяма издънка е здраво прикрепена към равна повърхност и не е лесно пада.Но не се притеснявайте, че детето не може да го свали.С пръсти леко дръпна за ръба на нещастници.Търтей могат да бъдат лесно отстранени дете на 5.Текстура остриета жироскоп мека и зелено, а краищата са гладки и зелени.Той е подходящ за по-малките ръце на детето, за да се възползва и треньора хватательную способността на малки ръце, фините движения и координацията на ръцете и очите.Спецификация : Материал : пластмаса Предназначение : за детски приложението.17.2*13*7.5 см/6.88*5.2*3in Цвят : случаен Количество : 1 комплект кръст Бод Пакетът включва : 1 комплект с Дрънкалка.

Свойства

Material:
plastic
Applications:
for Baby
app.17.2*13*7.5cm/6.88*5.2*3in :
color:
random
Quantity:
1 Set
Package includes:
1 Set Rattle :