.

Настолни Кутии Тип кутия Козметика Канцеларски материали Кутия За Съхранение на Пластмасова Кутия За Съхранение с Прозрачна Кутия Настолни Штабелируемые Кутии О?

Настолни Кутии Тип кутия Козметика Канцеларски материали Кутия За Съхранение на Пластмасова Кутия За Съхранение с Прозрачна Кутия

BGN 36.88

Сума
Налично

☆ Штабелируемые кутии за съхранение на кутии, безплатно комбинираното съхранение, максимално използване на пространството, за да отговори на различните нужди на съхранение. ☆ Висококачествена конструкция : изработен от пластмаса, с високо качество и използване, което може да продължи в продължение на много години. ☆ Тайно съхранение на канцеларски материали, прозрачен дизайн на кутията, може да ви помогне бързо да намерите нужните ви предмети, и до него лесно да се получи достъп. ☆ Големи кутии могат да съхраняват бележка книги с формат А5 за лесна работа в офис. ☆ Ако има някакъв проблем с нашите продукти, моля, свържете се с нас по електронната поща без колебание, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.Име на продукта : Прости пластмасови настолна кутия за съхранение на канцеларски Материали изделия : ABSScope на приложение : офис, кабинет, школа, спалня и т.н. Забележка : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Снимки на продукта не включва продукти, различни от храни.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли споделяне и обратна връзка, така че ние може да ви предостави най-добрите продукти и услуги.Перфектно сервизно обслужване - Ние ви полюбим този чудесен продукт.Като честен продавач по-нататък , ако можете да получите всякакви счупени или сколотые подробности, моля не се колебайте да се свържете с нас, професионален екип реши проблемите във вашия удовлетворенном път, и ви обещава, че няма да има загуби.

Свойства