.

3.9 инча Двете Заготовки,Двете Влакчета на Детайла,Поставки За Чаши,Двете Заготовки за направи си САМ Занаяти Чаша Влакчета Живопис Проект на Двете Заготовки за Про?

3.9 инча Двете Заготовки,Двете Влакчета на Детайла,Поставки За Чаши,Двете Заготовки за направи си САМ Занаяти Чаша Влакчета Живопис

BGN 31.28

Сума
Налично

【Опаковка и размер】В една опаковка 20 броя заготовки за сублимационных на каботажните.Размер : диаметър около 10 см/ 3.9 инча и дебелина около 0,3 см/ 0,12 инча, черна гумена подложка е гъвкава и здрава, поставка за напитки винаги се радват на голямо търсене сред различни клиенти и бизнес-видове, защото те са не само практични, но и създават атрактивен декор!. 【Плат лесно да се боядиса】Поставка за сублимация са идеални за сублимация боя, топлотехника и, ситопечат.Тези кръгли поставки за напитки са с отлично ярко-бели полиестерни материали без да забележим фигурата тъкат и дебела гумена основа.Вашата снимка ще има най-висока разделителна способност, осигурявайки максимална ограничаване, наситен цвят и лъскав външен вид. 【Идея за подарък САМ】Не купувайте целия калъф, когато просто трябва да направите няколко подаръци. 20 опаковки в плик, достатъчно за много опити, сублимационен печат billet ви дава няколко възможности за избор на подаръци за любимите си хора!Тези висококачествени двете детайла правят идеални за персонални подаръци подаръци за рожден ден, специални поводи, празници и още много други!. 【Използването Забележка】Поставка за сублимация могат да издържат на температурата на машина на трансфер от около 356°F/180°C до 428°F/220°C, време е приблизително от 25 секунди до 45 секунди.За различни топлинни преси време и температура, ще бъдат различни.Моля, настройте в съответствие с реалната ситуация. 【Безгрижен покупка】Ако не сте доволни от нашите продукти сублимационных заготовки, ние ще възстановим парите си в пълен размер.Ние се ангажираме да ви предоставим 100% задоволително обслужване.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време.

Свойства