.

Faucet Glass Rinser, OSBUN Automatic Coffee Cup Cleaner Шайба,with Side Spray for Kitchen Faucet Sinks,Beer Bar (Silver)

Faucet Glass Rinser, OSBUN Automatic Coffee Cup Cleaner Шайба,with Side Spray for Kitchen Faucet Sinks,Beer Bar (Silver)

BGN 25.59

Сума
Налично

【Функция】 : Когато имате само една свободна ръка , отстраняване на остатъците от мляко и смес от тесни бебешки бутилки може да бъде трудно.Нека този стъклен омекотители ще премахне остатъците за секунди едно просто натискане .Освен това , той е идеален за бързо изплакване на любимия си бар на съдове , чаши за шампанско или вино, чаши за вино , при всяко използване на тънък надвес насочва потока на водата в кухненска мивка за лесно почистване , той внимателно се отнася до деликатни съдове и кухонному помощник. 【Лесен за използване】 : Сложете чаена чаша/чаша надолу и кликнете на дъното, распылительная водата ще излезе за почистване.Когато почистването приключи, извадете чаша/чаша, и пръскането ще се прекрати. 【Инсталиране на】 : Трябва да бъде не по-малко от 2 инча пространство около монтажни дупки и не повече от 2,25 инча от центъра на отвора до ръба на мивката - да се гарантира, че потокът на вода ходи в мивката, а не стекал на плота.И има линия за водоснабдяване.Подводимая линия водоснабдяване може да бъде свързана към топла или студена вода. 【Материал】 : Част от басейна е изработен от едно парче алуминиева сплав по метода на компрессионного калъпи, повърхността е гладка и няма пропуски, а корона ополаскивателя високо налягане, изработени от неръждаема стомана и ABS-пластмаса.Тегло на този ополаскивателя е около 625 грама(1,38 кг). 【Кръст Бод Пакет включва】 : 1 комплект стъклен омекотители, 1 бр 1 м сплетен маркуч всмукателната тръба. 1.Приложимо към различни чаши : така както чашата за кафе , една чаша, бутилка и така нататък. 2.Дейност на едната ръка : това е полуавтоматная за миене на чаши, трябва само да я поставите на rainser, след това ,отжимает чаша надолу с едната си ръка, за да започне почистване. 3.Бърз омекотители : дюза с високо налягане с 5 дупки и бързо почистване на 360°, спестяване на вода. *Той клюки от тел от неръждаема стомана, засвири произволно и не е лесно да се е деформирал. *Висока устойчивост на топлина, не е лесно да се поддава на корозия, не е лесно да се е деформирал.

Свойства

Color:
Black/silver/gold