.

100 БР Килим Маркери Петно Маркери,Kanzueri Килим Гледна място за Клас Седне на Пода места за Деца, Учител по Предучилищна и Детска Градина Социално Дистанциране и Изгра?

100 БР Килим Маркери Петно Маркери,Kanzueri Килим Гледна място за Клас Седне на Пода места за Деца, Учител по Предучилищна и Детска

BGN 13.59

Сума
Налично

【Маркери на килима клас вземане 100pcs】Тези маркери петна от голямо значение за клас!Общо 100 бр 4-инчов точки килим на пода е достатъчно за използването на целия клас, можете да споделите сидячими точки с други учители или просто да се забавлявате с допълнителни петна на килима, като например тренировка на умения, упражнения, проследяване на цветовете и много други. 【Силно прикрепяне към килима】Тези килим маркери са разработени с помощта на индустриални трайни крючкообразных форми, които здраво се захващат за повечето училищни класни килими или офис мокети.Дори прахосмукачка не може да се избута или да го повиши.Нашите точка маркери спестяват време на учителите и на родителите. 【Разнообразни ярки цветове】 Точка маркери за класната стая съдържат 10 различни цвята за светло зелено, зелено, оранжево, червено, синьо, небесносиньо, синьо, розово и розово, жълто, черно и лилаво.Тези ярки цветове не само са популярни сред децата в предучилищна възраст, но и могат да помогнат да напомня на децата да стоят или седят в правилното място, за да поддържа реда в класната стая. 【Висококачествени найлонови петна за килими】Тези маркери за пода са изработени от висококачествен найлон, износоустойчиви, трайни, за многократна употреба и лесно да се почистват.Тези килими петна са идеални за използване в детска градина, предучилищна, офиса и в дома. 【Универсален учител Кръг Маркер гледна】Килим гледна помагат да организираме клас, учебната дейност, класни игри.Можете също така да напишете положителни твърдения, за да развесели децата, да пиша с помощта на букви или цифри, за да се използват тези точки на пода като забавни образователни инструменти за първокурсниците.

Свойства