.

Светлина за паркиране LED 100V,светлина улица 9000ЛМ супер ярък на открито,на дневна светлина 6500К,еквивалент на ХИД 400V/ХПС,светлина поляка shoebox LED ИП65 водоустойчивый за у?

Светлина за паркиране LED 100V,светлина улица 9000ЛМ супер ярък на открито,на дневна светлина 6500К,еквивалент на ХИД 400V/ХПС,светлина

BGN 19.99

Сума
Налично

Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му. 【Здрав материал】Открит светлина паркиране е направен от здрав, лят алуминиев корпус,той е здрав и удароустойчив.Делото приема PC материал с висока твърдост и висока пропускаемости,светлина на паркинга СИД имат много голямо светло представа.(Забележка : да Не се включва дълъг стълб). 【Супер ярка светлина зона за LED и енергоспестяващи 80%】 Улично осветление led 100w с наградным обломоком led осигуряват сногсшибательную яркостта на излизане на 10 000 лумена висока за подмяна на СКРИТИ светлина 400 W-500 W.Ярък led светлина полюс, за да си паркинг, подъездную път, спортна площадка, двор и други места на същите ярки, като дневна светлина, спестяване на стотици долари всяка година. 【Водоустойчива IP65】 водоустойчива IP65, открит сигурност пътни светлини,LED shoebox открит светлина е подходяща за открити места като площади, паркинги,пътища,спортни площадки.Изважда се от повече топлина, защита на чип и осигурете ви над 50 000 часа дълъг обслужване на осветление. 【Лесна инсталация и широкото използване на】Този уличен лампа с алуминиев квадратна група лесно се монтира на стена или стълб.Това е осветление на паркинга led 100 W подходящо за навес,двор, градина, парк, улица, паркинг, двор, гараж,пакгауза,магазин,на пътя, на верандата, etc. 【Бърза доставка и сервизно обслужване】(склад ДОЛАРА в наличност) изпращаме с нашия местен склад в САЩ и кораба чрез Fed Ex/UPS,вие ще получите възможно най-скоро.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, нашият екип за поддръжка на клиенти ще ви отговори възможно най-скоро в рамките на 24 часа.

Свойства