.

KXA Украса Мобилен телефон, за Съхранение на Бижута дистанционно управление Кутия за съхранение на масата украса (Цвят : синьо размер : 28 * 15.5 * 21.5 СМ/11 * 6 * 8 ИНЧА)

KXA Украса Мобилен телефон, за Съхранение на Бижута дистанционно управление Кутия за съхранение на масата украса (Цвят : синьо

BGN 122.67

Сума
Налично

^【 Външен вид】Прост и стилен, идеален за всички поводи, по-дълъг живот.Изпращайте приятелите на колеги/приятели, за укрепване на приятелството. ^【Характеристики украса на дома трапезария】Ретро - усещане отразява литературна атмосфера на човек и ще бъде перфектно интегриран с фамилна атмосфера. ^【Качествени материали】Здрав, издръжлив, здравословни и екологично чисти, за да се гарантира здравето на вашето семейство. ^【Използването на】тя може да се използва като подарък.Създайте романтична обстановка, която излъчва финес, лекота и простор.Това ще бъде любимо литературно и художествено произведение, което е съвместимо с момчетата и момичетата.Ние се стремим да предоставят услуги с добро качество, ако имате някакви нужди, заповядайте на консултация, ние ще направим всичко възможно, за да ви задоволи.

Свойства