.

Мацерирующий Тоалетна с Помпа,Upflush Тоалетна за Сутерен Стая,Мацератор Wc 2 бр. Тоалетка, Определени В Пакет 500 W Мацератор Помпа,Мивка, Резервоар за вода, Седалка за то?

Мацерирующий Тоалетна с Помпа,Upflush Тоалетна за Сутерен Стая,Мацератор Wc 2 бр. Тоалетка, Определени В Пакет 500 W Мацератор

BGN 647.99

Сума
Налично

Новият модел помпа maceraotr мощност 500 Вата е изграден с мощен електрически мотор и медни проводници вътре, а също и благодарение на лопастям от неръждаема стомана, които не са запушени, което осигурява малошумную работа зачервяване на лицето.Той бесшумен при работа само на 25-35 db и напълно автоматичен, при активиране на измиване.Разработени от водещ в своя клас алуминиев корпус на двигателя и здрав нож от неръждаема стомана за сверхтонкой рязане на отпадъците, той дава възможност за лесно смилане на фекалиите и ги лесна за рециклиране.Нашите напълно автоматични помпа-мацератор с мощност 500 Вата и разполага с 4 порта, които позволяват да се свържат до 4 санитарни устройства, включително тоалетна, пералня, ръчна мивка и душ за завършване на баня, където обикновен дренаж е твърде скъпо.Процесът на инсталацията също е доста проста, тъй като не е нужно да се прекъсне пода, за да се установи някаква тръба.Опаковани заедно с купата, резервоар и помпа, така че не е нужно да приемате различни компоненти по отделно.Надеждно обслужване на КЛИЕНТИТЕ-всички стоки, продавани в магазина, идва с гаранция 1 година, моля, свържете се директно с нас, ако имате някакви въпроси относно пакет или ако ви е необходима помощ при инсталиране на продукта.Ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и ще решим вашия проблем в най-скоро време!. Функции на тоалетна мацератора 500-Б : 1.Вътрешната част на продукта се състои от камери с високо налягане, която стартира и спира агрегат, и на двигателя, който задвижва остриета мацератора от неръждаема стомана и помпа.Когато изплакване на активирана вода, захранваща FLO500, активира микропереключатель в хипербарна камера, която от своя страна стартира двигател. 2. Двигател герметизирован за цял живот в маслонаполненном корпус.Общ вал задвижва перката и мацерирующие остриета.Така че движещите се части са сведени до абсолютен минимум.Вода и органични отпадъци постъпват в камерата и се превръщат в суспензия при въртене на мацерирующих остриета със скорост от 3600 об / мин.Центробежная сила кара възстановени твърдите частици се улавят успоредно в мрежите през решетка в контейнер, където те улавливаются крыльчатым помпа, установени под двигателя. 3. В допълнение към тоалетен отпадъци мацерирующий помпа и ще се хвърлят на сивите отпадни води от различни други водопроводни устройства, като : мивка за ръце, вана, биде и писоар. 4. Технически характеристики : Модел : FLO500 Максимален вертикално изкачване : 19.6 ft Максимален странично повдигане : 196 ft Номинална скоростта : 1750 GPH Входяща мощност/ток : 4.2 A, 4/5 HP, (500 W) Напрежение : 110 V -120 V Клас на защита : IPX4.

Свойства