.

CarrieDee Ръчно изработени Детски Шкаф Размер Разделители, Момчета Слънчева Система за Детски Дрехи Организаторите, Космическа Тема Детска, Слънчевата Система - Компл?

CarrieDee Ръчно изработени Детски Шкаф Размер Разделители, Момчета Слънчева Система за Детски Дрехи Организаторите, Космическа

BGN 7.18

Сума
Налично

НАПЪЛНО СГЛОБЕНА и ГОТОВА ЗА ПОДВЕШИВАНИЮ!Забавни проекти, в съответствие с вашата детската тема и интериор!.Двустранен, за двупосочен гледане. 3,5 инча в диаметър.Подходящ за шкафных пръти с диаметър 1,25 инча и по-малко.Ръчно изработени в САЩ.Поддържа американски малкия бизнес.Приказно разделители детски шкафове с ръчно изработени за организирането на цялата тази на детски дрехи!Готов обеси! 3 разположение на подбор за избор на етикети, отпечатани на трайни и забележителните водонепропускливи матов носители и се прикрепят към трайно пластмасово разделителям, които лесно се поставят и свалят от закачалки за дрехи.Разделителите са с диаметър 3,5 инча и са подходящи за шкафных пръти с диаметър до 1,25 инча.

Свойства