.

UOEIDOSB Тежка Маса с Менгеме Пейка Менгеме Универсална Скоба за Настолни Хващам Высокоуглеродистая Стомана Скоба за Заключване на плавателни съдове се Хващам за нап?

UOEIDOSB Тежка Маса с Менгеме Пейка Менгеме Универсална Скоба за Настолни Хващам Высокоуглеродистая Стомана Скоба за Заключване

BGN 209.08

Сума
Налично

100% чисто нов и високо качество.Здрава стоманена конструкция, здрава и устойчива.Широко се използва, удобен и лесен за използване.Двупосочен панта 360°на база и челюстта.подходящ за случайно използване, гараж, хоби-работа, малък ремонт, производители на модели, работа с дърво, изработка на бижута и т.н. на 100% чисто нов и високо качество.Здрава стоманена конструкция, здрава и устойчива.Широко се използва, удобен и лесен за използване.Двустранен механизъм за завъртане на 360°при основата и челюстта.Подходящ за случайно използване, гараж, хоби, работа, малки ремонти, изработка на модели, работа с дърво, изработка на бижута и т.н. Характеристики : 1. Здрава стоманена конструкция, здрава и устойчива.2. Широко използван, удобен и лесен за употреба.3. Двустранно развъртане на 360°на база и челюстта.4. Подходящ за случайно използване, гараж, хоби-работа, малък ремонт, производители на модели, работа с дърво, изработка на бижута и т.н., са Предпоставка съдържание : 1x маса vise Notes : 1. Моля, разрешени от 1-3 мм разлики от ръчно измерване, благодаря!2. Поради разлика между различните монитори, моля, приемете, че изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Идеално за съхранение на дребни детайли в бижутерията, хоби, производството на модели, електроника и други приложения.

Свойства