.

HUANPIN Детска Безопасност Чиста, Децата Балкон Чиста Защита на Ограда Декор на Окото на Мрежата,за Котки Открит вътрешен Двор, Парапети и Стълби, Детска Площадка Закр?

HUANPIN Детска Безопасност Чиста, Децата Балкон Чиста Защита на Ограда Декор на Окото на Мрежата,за Котки Открит вътрешен Двор,

BGN 31.68

Сума
Налично

Детски стълби, предпазни мрежи, които мама и татко спокойствие.Ние не само продаваме стоки, но и следпродажбено обслужване!.Този продукт е най-новият дизайн. _BOS_ Многофункционален _BOS_ : Мрежа релса - Применимая до няколко околните сряда закрит, стълбище, kids'grib, коридор, балкон, и т.Сърцето на всеки родител е особено мек, и ние внимателно се грижи за малыше, винаги обръща внимание на неговото здраве и сигурност.Страните и дъното могат да се връщам назад, за да персонализирате дължина.Повече никакви винтове.Дори ако е възрастен ще се опита да се разделяме, е трудно да се прекъсне, така че, моля, доверете се на нашите продукти. Това е благородна детска защитна мрежа с мрежа от по-тежка материя, която е устойчива на растяжениям и счупвания, за разлика от други железопътни мрежи от хлипкого материал.Моля, да не се разваля защитна мрежа. _BOS_ Лесно почистване _BOS_ : Размери : 3,3 метра в дължина х 3,3 фута височина.Клетката на мрежата, 4 х 4 см избършете с гъба с вода и сапун или просто махнете отметката сигурна релса и измийте.Но мекота, не означава, че това не е сила.Ако имате някакви нужди, моля свържете се с нас.Децата са пълни с любопитство към заобикалящия ни свят, но им липсва способност да разберат опасностите. _BOS_ Подгоняйте _BOS_ : НИЕ имаме друг размер (диаметър на въжето, с мрежа, дължина * ширина) веревочной мрежа, поддръжка на настройки.

Свойства