.

Ebrima Baby Pram Crib Activity Спирала Плюшени Играчки и детска Количка Играчка и столче за Кола Висящи Играчки и Образование Животни, Плюшени играчки (розов)

Ebrima Baby Pram Crib Activity Спирала Плюшени Играчки и детска Количка Играчка и столче за Кола Висящи Играчки и Образование

BGN 12.77

Сума
Налично

【BABY ПАРТНЬОР】- Вграден звук (музикална ковчег?хартия,тропане,устройството BB),който привлича детето хватанию и детето да тренира мускулна сила на ръцете по време на игра и подпомага растежа на детето. 【КАЧЕСТВЕНИ ПЛАТОВЕ】- Използване на висококачествени вельветовых тъкани,пълни с хлопчатобумажным материал PP,мек и приятен за кожата,тънка изработка,по-удобно за деца. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】- Той може не само да хватательную способността на детето, може и да упражнява координацията на ръцете и очите на детето,но и е средство за взаимодействие на родители и деца. 【Размер】- 17.3x11.8 (ДхШ)см, подходящ за въртене на автомобилни седалки, колички и огради легла. 【СЛАДКИ ПОДАРЪЦИ】- Подаръци за бебета,творчески cartoony дизайн,разнообразие от интересни комбинации,които дават на бебетата и ви даде по-голям избор.

Свойства