.

Количка за Сортировач домакинство FMOGG Тежкотоварни с Колела & Washable Торби, Сгъваема кошница за пране Завальцовки за съхранение на Мръсни дрехи, за Хотелска стая

Количка за Сортировач домакинство FMOGG Тежкотоварни с Колела & Washable Торби, Сгъваема кошница за пране Завальцовки за съхранение

BGN 44.40

Сума
Налично

Здрав и издръжлив : държач от неръждаема стомана и капак от плат Оксфорд, разглобяема конструкция, лесно се движи. 4in Универсални колела : четири колела позволяват да се изтъкне, количка, когато лесно плъзнете назад, така че остава да е подредено и спретнато.Space Saver : Да се съхранява повече инструменти, товароносимост 200 кг, стабилна, лесно се пренася и транспортира, спестява място.Лесен монтаж : Количка можете бързо да се съберат, без никакви инструменти.Автомобил за съхранение на използван за хотели, ресторанти, лаборатории, салон за красота, клиники, медицински, болници, домове за грижи и други цели.Обслужване на клиенти : Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, свържете се с нас на първо място.Ние ще се радваме да ви помогнем.Естеството на продукта : Тази количка завальцовки прост и богат на функции дизайн с кибрит към всеки евентуалното мястото където искате да го използвате, и дава много на решение на организация за вашата кухня, баня, живееща в стаята и офиса, прави вашия дом чист и удобен.Спецификация : Материал : плат Оксфорд + скоба от неръждаема стомана.Размери на продукта : 90x56x90cm/35.4x22x35.4in Стил : Вертикално отваряне Тегло на продукта : 8 kg/17.6 кг Функции : Лесен и стилна, изящна изработка, защита на околната среда и издръжливост, което позволява съхранение на повече и има по-дълъг живот.Опаковка : 1 x рафтове за съхранение Обърнете внимание : ★ 1. Размер на продукта се измерва само на ръка и е с отклонение от 1-2 виж Това е нормално явление. ★ 2. Декоративни елементи, показани на снимките на продукта не е включена. ★ 3. Моля, имайте предвид, че се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.

Свойства

Material:
Oxford cloth + Stainless steel bracket.
Product Size:
90x56x90cm/35.4x22x35.4in
Style:
Upright opening
Product Weight:
8kg/17.6lbs
Features:
Simple and stylish, exquisite workmanship, environmental protection and durability, allowing you to store more and have a long service life. :
Packaging:
1 x Storage Rack :
Notice:
★ 1. The product size is purely manual measurement and there is an error of 1-2cm. It is a normal phenomenon. :
★ 2. Decorative items shown in product photos are not included. :
★ 3. Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :