.

ZZIYEETTM Самобръсначка за вежди на Лицето, епилация Самобръсначка Тример за Подстригване и Бръснач с Защитно покритие за Мъже и Жени (15 бр.)

ZZIYEETTM Самобръсначка за вежди на Лицето, епилация Самобръсначка Тример за Подстригване и Бръснач с Защитно покритие за Мъже

BGN 69.36

Сума
Налично

1. Висококачествен материал : Тези самобръсначки за веждите са произведени от ножове от неръждаема стомана с тънки защитни капаци, остри и не е лесно ржавеющими, безопасни и удобни за експлоатация, които могат да ви помогнат да се създадат идеални вежди. 2. Пакетът включва общо 3 бр ярки цветове вежди ножче, розово, жълто и синьо, всеки с лесен и нескользящим заснемане за лесно управление, по-така, всички самобръсначки са с капачка, могат лесно да бъдат записани във вашата косметичке. 3. Тези самобръсначки за вежди могат леко и безболезнено отстраняване на излишните косми, и е много подходящ за оформяне на вашите вежди и лицевите бород, можете също така да изтриете тънки косми на врата и лицето, както и ненужни косми на други места, освен това, можете също да отрежете зона бикини, за да сте уверени. 4. С няколко количества самобръсначки за вежди, моля, използвайте различни самобръсначка за вашите различни части грижа за кожата за по-гигиеничного и здрави, и преди употреба, моля, нанесете овлажняващ крем или вода, за да се хидратира кожата си, за да сте сигурни, че това няма да навреди на вашата кожа. 5. Нашите фини самобръсначка за вежди са подходящи както за мъже, така и за жените, те са идеални за начинаещи, за лесно премахване на нежеланите косми, размер подходящ за съхранение на вашия косметичке или чантата, много подходящ за пътуване и за домашна употреба.

Свойства