.

Стаи пощенски кутии Стикер Светоотражающая Водоустойчив Самозалепващи Стикер за Признаци на Вратата от Външната страна Домашен Номер, 3 инча (4 комплекта)

Стаи пощенски кутии Стикер Светоотражающая Водоустойчив Самозалепващи Стикер за Признаци на Вратата от Външната страна Домашен

BGN 6.22

Сума
Налично

❤【Светоотражающая стикер номера на пощенската кутия】Въведете няколко номера на вашата пощенска кутия, за да си пощенска кутия открояваше ясно показваше номер на вашия дом, за вашия дом е лесно да се намери приятели или почтальонам и водачите на доставка. ❤【Водоустойчиви и издръжливи】Висококачествен самоклеящийся отразяваща материал, атмосферостойкий и анти-ултравиолетово.Издълбани светлоотразителни номера правят на външен вид изглежда като професионално оцветени, правят пощенска кутия по-красив. ❤【Здрав във всяко време】Нашите стикери с номера за пощенски кутии са подходящи за вътрешна и външна употреба.Можете да го залепите на всяка гладка, суха и чиста повърхност. ❤【Как да използвате】Подсушете наклеиваемую повърхност, откъснете хартията от обратната страна, нанесете номера на подходящо място, внимателно избършете или соскоблите, а след това внимателно отстранете лентата с предната част на етикети и оставете график на място. ❤【Пакетът включва】4 комплекта 3-инчов светлоотразителни стикери за пощенски кутии от 0 до 9. Може да се използва като знак на пощенската кутия, на вратата или на улицата, външния стая на къщата, стая за украса на колата и т.н. Номера на пощенски кутии Стикер Светоотражающая водоустойчив самозалепващи стикер за признаци на Вратата от външната страна на къщата Number Add някои стаи до пощенската кутия, за да си пощенска кутия открояват и ясно показва вашият номер на къщата.Направете така, че приятели, почтальонам и доставщикам е лесно да се намери своя дом.Характеристики на продукта✔ Висококачествен самоклеящийся отразяваща материал✔ Устойчивост на атмосферни влияния и uv✔ Подходящ за вътрешна и външна употреба✔ можете да Го залепите на всяка гладка, суха и чиста повърхност.✔ Подходящ за използване в качеството на табели за пощенски кутии, врати или улици, външни стаите къщи, стаи довършителни автомобили и т.н. Как да използвате : 1.Отсортируйте нужните ви броя и използвайте лента, за да ги приведе в съответствие.2.Подсушете наклеиваемую повърхността, отстранете защитната хартия. 3.Избършете или соскоблите повърхност.4.Махнете переносную лента.Размер на стаята : 3 дюймапакет включва : 4 комплекта стикери с номера за пощенски кутии (комплект=0~9).

Свойства