.

Кухненски рафтове за съхранение на Двупластова Кухненски Плот Микровълнова Печка Полк Фурна Багажник Тенис на Многослоен метална скоба (бял) Подходящ за Къщи, апа?

Кухненски рафтове за съхранение на Двупластова Кухненски Плот Микровълнова Печка Полк Фурна Багажник Тенис на Многослоен метална

BGN 28.56

Сума
Налично

Голямо пространство за съхранение на : мултифункционална готварска срок на годност, практически кухненски рафт е от голямо пространство. 1. Можете да сложите парченца и части в горната част на платформата е, че е по-удобно и може да съхранява различни предмети от пръв поглед.Той може да се съхранява често използваните прибори, подправки, консерви, подправки, бутилки, чинии и други предмети. 2. Следното е много подходящ за поставяне микровълнова печка/фурна и други кухненски принадлежности и прибори, без да се притеснявате от загуба на неща навсякъде, защото те са в едно и също място. 3. Ъгъл на масата е изработена с кромкооблицовкой, а лъскав ъгъл на масата може да е по-добре да защитят сигурността. 4. Висококачествена метална рамка, може по-добре за стабилизиране на рафта, силна носещата способност, липсата на разклащане, липсата на деформация.Многоцелеви : Тази полк не може да бъде поставен в кухнята като микровълнова плот, кафе бар, верстака за печене, но също така може да бъде поставен в хола, за да покажете подбрани стоки Име на продукта : кухненски черупки материал : MDF желязо рамка Метод на инсталация : без перфорация Област на приложение : кухня, трапезария, 1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2включая предмети, различни от шкафовете, както е показано на снимките на продукта.3 Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да възникнат малки разлики в цвят, моля, разберете.4. Поради ръчно измерване разликата е 3-5 мм, благодаря.5.Благодаря ви за вашето участие и коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Свойства