.

Lerpan Основа От Алуминиева Сплав Утолщенное Закалено Стъкло Lazy Susan Въртяща се Маса,Цельностальные Лагери на Въртящи Тава Маса Сервировочная Плоча,за Домашна, Хотелс?

Lerpan Основа От Алуминиева Сплав Утолщенное Закалено Стъкло Lazy Susan Въртяща се Маса,Цельностальные Лагери на Въртящи Тава

BGN 63.68

Сума
Налично

1.Основа от алуминиева сплав, метал с естествен блясък, красив и лесен, солидна и здрава, силна натоварване, без да се вреди на масата. 2. Избрано утолщенное закалено стъкло, висока якост, устойчиви на висока температура, лесен за почистване, по-безопасни за използване, силен и здрав, на ярък и траен, ръжда и устойчивост на корозия, силна устойчивост на налягане. 3. Специално шийн finish, гладки ръбове, липсата на ръбове и удари, гуманизированный през цялата дизайн, безопасни за използване, без да нарани ръцете си, ще ви позволи да яде със семейството си, без да се притеснявате за проблеми с безопасността. 4. Плоски игли стоманени носещи вътрешността на въртящия се плот, силна носеща способност, по-гладко и плавно въртене, устойчивост на износване и бесшумность. 5. Удобен за потребителя дизайн с въртене и подходящ размер, го правят идеален за вечеря, лесно споделяне на храна, той осигурява добро допълнение към вашия масата за вечеря.Основа от алуминиева сплав, метал с естествен блясък, красив и лесен, солидна и здрава, силна носеща способност, добра стабилност, няма да навреди на масата.Подходящи за хотели, банкети, рожденни дни, кухни, ресторанти, семейни вечери и т.н., е Много подходящ за декориране и използване.Параметри на продукта : Име на продукта : кафяв закалено стъкло turntable Size : 70/80/85/90/100/110 cm Packing list : Lazy Susan обръщател * 1 Features : висока устойчивост на топлина, нескользящая дизайн, гъвкава въртене, плавно и гладко, без шум, силна и здрава, силна носеща способност, висока безопасностьprompt : 1. Препоръки за конфигурация : 1,2-метров кръгла маса се препоръчва 70-80 см. стъкло turntable The 1,3-метрова кръгла маса се препоръчва да се оборудва 80 см стъкло turntable1.35m кръгла маса, се препоръчва те да 85-90 см стъкло turntable1.4m кръгла маса се препоръчва 90 см стъкло turntable1.5m кръгла маса препоръчително 100 см стъкло turntable1.6м кръгла маса се препоръчва да се 110СМ стъклена въртяща стол2. Закалено стъкло-това е специална технология на обработка, която се нуждае от втвърдяване и кант, така че диаметърът на въртящия се плот може да има грешка от 1 до 2 см, а грешката на дебелина е 0-2 mm. Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предоставим качествени решения.

Свойства