.

Dual Sided Foot Files Callus Remover - Грижа за краката Педикюр Пила от неръждаема стомана за премахване на твърда кожа на влажни или сухи крака (черен)

Dual Sided Foot Files Callus Remover - Грижа за краката Педикюр Пила от неръждаема стомана за премахване на твърда кожа на влажни

BGN 10.32

Сума
Налично

[ДИЗАЙН] Ергономична нескользящая и лека конструкция гарантира, че сте приели файл за краката, за ефективно и бързо отстраняване на омертвевшую кожата. [ДВОЙНИ СТРАНА ЗА ЛЕКА РЕЗИТБА] Всяка страна има различна текстура да се използва срещу различни видове мъртва кожа. [ЛЕКОТАТА на ИЗПОЛЗВАНЕ НА] Нашия премиум стъргалка, за краката си, може да премахнете затвердевшую на кожата, мазоли и омертвевшую кожата.Този файл за премахване на мазоли и много гигиеничен. [КАКТО на ВЛАЖНА, ТАКА И на КРАКАТА си СУХИ] Този файл за премахване на мазоли работи добре както на мокри така и на сухи мехури на краката.Тази професионална пила за крака е предназначен за жени, които обичат да носят високи токчета, възрастни хора, спортисти и така нататък. [МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО] Това е средство за премахване на мазоли на краката са произведени от висококачествена неръждаема стомана.Това ви позволява да съхранявате файл за краката в банята и да го използвате в контакт с вода.

Свойства