.

ZOSI 8CH 1080 P охранителна Камера е Система с Твърд Диск 1 TB,H. 265+ 8 Канала 5MP Lite HD-TVI DVR Записващи устройства и 8 бр. 1920TVL всички сезони ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ Куполни Камери за Вътре

ZOSI 8CH 1080 P охранителна Камера е Система с Твърд Диск 1 TB,H. 265+ 8 Канала 5MP Lite HD-TVI DVR Записващи устройства и 8 бр.

BGN 188.79

Сума
Налично

【8 CH 5 MP Lite HD-TVI DVR/8pcs 1080 P HD куполна всепогодная помещение】-ще получите ясна и по-ясна снимка на деня или през нощта, с помощта на автоматичен ИНФРАЧЕРВЕН филтър на камерата.До 80 фута за нощно виждане в пълна тъмнина и на 130 метра нощно виждане при дифузна светлина.По-3,0 Lux нощно виждане-цветно. 【H. 265/H. 265+ 8 CH 5 MP Lite HD-TVI DVR устройство с твърд диск от клас на сигурност 1 TB】-С технологията на H. 265, която може да удвои компресия на данни, да се поддържа високо качество на видео дори и при ниска скорост на предаване на данни.Поддръжка на сверхдлинной непрекъснат запис и архивиране на USB.Video recorder може да бъде конфигуриран автоматично презаписване най-старите вътрешно записани визуални или предаване на видео файлове от USB, карта с памет или външен твърд диск. 【Защита на личния живот и мобилен преглед на】 Можете да блокиране отделни зони за всяка камера.Това се прави, за да се гарантира, че поверителността в определени ситуации.Хората не могат да видят някои области или видове дейности.Можете едновременно да упражняват отдалечен достъп за смарт устройства(IOS/Android) по всяко време и на всяко място с помощта на Wi-Fi/ 2 G/ 3 G/ 4 G на смартфон, таблетка и PC.Вие никога няма да пропуснете нито един момент от отдалечени и локални възпроизвеждане, където и да се намирате. 【Разширен запис за откриване на движение в планираното време, Запис само при засичане на движение; Рециклиране на запис.Можете да персонализирате всяка камера с различни режими на запис и качване на файлове, записи за архивиране на USB.

Свойства