.

Контейнер за съхранение корпии Ellis Home. Тънък пластмасов пакет с магнитно съединение отвън сушилни за по-добра организация на пране.

Контейнер за съхранение корпии Ellis Home. Тънък пластмасов пакет с магнитно съединение отвън сушилни за по-добра организация

BGN 22.36

Сума
Налично

УДОБНО е : Необходимо ли е почистване на въси сушилни при всяко стартиране?Почистване на тавата за власинките е много по-лесно с помощта на тази лесна кошчето за кърпичка.ГЪВКАВОСТ : прикрепен към всяка метална повърхност, например на пералнята или сушилнята.Прикрепляйтесь само на предната или страничната част на сушилни и винаги стойте далеч от топлинен елемент.ШИК : елегантен дизайн елиминира необходимостта в кошчето за боклук до вашия бельо.Украсете и организирайте пералнята с помощта на това организационно решение!.ЗАСАЖДАНЕ : 10" дължина х 3", широчината ще се съхранява повече от 3-4 почистване на капани за кърпичка.НЕ се ПРЕТОВАРВАЙТЕ, а просто сбрасывайте в кофа за боклук, когато обемът на нпд ще бъде постигнато.ПРОСТОТА : Лесно премахване на власинките, просто изключете го от повърхността, обърнете и използвайте дръжката на долната страна, за да е напълно хвърли купчина от контакта в кофа за боклук.Елис Home е създадена от професионален домашен организатора (да, това истинско нещо!). за решаване на организационни продукти, които липсват в традиционните магазини!.

Свойства